- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Θύμα ψευτογιατρού: Μας πέθανε το παιδί! (video)
«"Θα παντρέψουμε το παιδί, θα το δείτε νυφούλα" μας έλεγε»
«Μας πέθανε το παιδί μας και έλεγε ότι θα την δούμε νυφούλα!» συγκλονίζουν οι μαρτυρίες των θυμάτων του ψευτογιατρού.
Την περιπέτεια που είχε η οικογένεια και κυρίως το άρρωστο παιδί της, λόγω του ανθρώπου που το «έπαιζε» γιατρός περιέγραψε μία γυναίκα μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό ΑΝΤ1.
Όπως είπε η γυναίκα, γνώρισαν τον «γιατρό» σε κλινική των Αθηνών, ενώ στα μέιλ που τους έστελνε υπέγραφε ως νευροχειρουργός ογκολόγος.
«Μας είπε ότι η δουλειά του ήταν σε σπουδαίο ερευνητικό κέντρο της Ελβετίας, στο οποίο μάλιστα νοσηλεύεται ο Σουμάχερ και επιλέγει να βοηθά ελληνόπουλα. Ότι υπάρχει πρωτοποριακή, ιατρικής φύσεως, όχι εναλλακτική, η οποία είναι υπό έγκριση από τον παγκόσμιο οργανισμό φαρμάκων». Κι έτσι, εμπιστευόμενη τον φερόμενο ως γιατρό, η οικογένεια διέκοψε τη θεραπεία του παιδιού, για να κάνει τη «δική» του.
«Το παιδί φυσικά έμεινε ακάλυπτο γιατί όλα αυτά τα αηδιαστικά φάρμακα που του χορηγούσε, δεν ήταν θεραπεία», είπε η γυναίκα στον ΑΝΤ1. «Έλεγε ότι δεν έχει δικό του ιατρείο λόγω του ότι δουλεύει στην Ελβετία και γι’ αυτό συνεργάζεται με κλινικές. Είχε μια απίστευτη πειθώ, έναν τρόπο να μαγνητίζει τους ανθρώπους. Ακόμα κι όταν τον ρωτούσαμε γιατί αυτά που λέει έρχονται σε αντίθεση με τους άλλους Έλληνες γιατρούς, εσείς μας λέτε ότι το παιδί θα γίνει καλά», περιέγραψε το θύμα του απατεώνα, σημειώνοντας πως ο Κόντος του έκανε λόγο για «πλήρη ίαση».
«Θα παντρέψουμε το παιδί, θα το δείτε νυφούλα», έλεγε και απαντούσε πως «εκεί, στην Ελβετία, όσα βλέπω εγώ σε μια μέρα, τα βλέπουν εδώ σε έναν χρόνο».
Η άτυχη γυναίκα εξέφρασε τις ευχαριστίες της στην ΕΛ.ΑΣ. και την πεποίθηση ότι θα αποδοθεί δικαιοσύνη, ώστε να μην περάσουν άλλες αυτά που πέρασαν αυτοί. Σημείωσε μάλιστα, πως μία ένεση πραγματοποιήθηκε μπροστά σε άλλον γιατρό, τονίζοντας ότι, «δεν μπορούσε να πάει εμάς το μυαλό μας ότι πηγαίνοντας σε διαγνωστικό και ζητώντας τον κύριο Κόντο, ο γιατρός που θα ήταν εκεί θα το έδινε σε έναν απατεώνα».
«Τα σκευάσματα που έδινε ήταν εξιδανικευμένα φάρμακα και μάλιστα ήθελε να κάνει εξέταση αίματος και στο άλλο μου παιδί για να βρει το DNA, να συμπληρώσει το DNA των παιδιών. Για το παιδί μας, για τη δικαίωσή του, το ταλαιπώρησε με όλα αυτά τα αηδιαστικά σκευάσματα και τον εξοντωτικό τρόπου θεραπείας που είχε, να πρέπει να σηκώνεται κάθε πρωί και να παίρνει 20 βιταμίνες μονορούφι και όλη την ημέρα ανά μία ώρα να καταπίνει αυτά τα αηδιαστικά πράγματα» κατέληξε η γυναίκα.
ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Πόσοι επαναπατρισμοί έχουν γίνει συνολικά από τις 3 Μαρτίου
Στα χρόνια της Μεταπολίτευσης αναδείχθηκε σε μία από τις σημαντικότερες δημοσιογραφικές φωνές της εποχής
Το σημερινό σκίτσο του
Το τελευταίο διάστημα αντιμετώπιζε σοβαρά θέματα υγείας
«Καταλύτης η πλήρης εφαρμογή του νέου ΚΟΚ»
Παράλληλα κατατέθηκαν και παράβολα της τάξης των 600.000 ευρώ
Αφέθη ελεύθερος με περιοριστικούς όρους
Σπιτονοικοκύρης εντόπισε νεκρή γυναίκα βουλγαρικής καταγωγής σε διαμέρισμα στα Χανιά - Έρευνα των Αρχών
Έφοδος της Δίωξης Οργανωμένου Εγκλήματος σε σπίτι συνταξιούχου γιατρού - Κατασχέθηκε παράνομο υλικό
Τι ισχύει για εισιτήρια και αλλαγές
Στο σημείο έχει διακοπεί η κυκλοφορία
Eίχε προβλεφθεί και υπήρχε υποστήριξη στο τηλεφωνικό κέντρο
Mια παραχώρηση του Studio Κλεισθένης αποκλειστικά για την Athens Voice
Δείτε αναλυτικά τι ανακοίνωσε η ΕΛΑΣ
Ο συγγραφέας και πατέρας δύο παιδιών μίλησε για τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει μια οικογένεια με ένα παιδί στο φάσμα του αυτισμού
Προχωρά η δεύτερη φάση μετασχηματισμού
Η πρόγνωση του Κλέαρχου Μαρουσάκη για τις επόμενες μέρες
Πώς έφτασαν οι Αρχές στα ίχνη τους
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.