Επίθεση βιτριόλι: Δεν τρώει η 35χρονη - Μάτωσε τους καρπούς της
Τι ανέφερε ο συνήγορός της Σάκης Κεχαγιόγλου
Δεν τρώει η 35χρονη κατηγορούμενη για την επίθεση με βιτριόλι εναντίον της Ιωάννας στην Καλλιθέα και σύμφωνα με τον συνήγορό της, μάτωσε τους καρπούς της.
Αύριο αναμένεται να απολογηθεί στον εισαγγελέα η 35χρονη, η οποία κατηγορείται πως επιτέθηκε με βιτριόλι εναντίον της 34χρονης Ιωάννας στην Καλλιθέα. Η φερόμενη ως δράστις αρνείται όλες τις κατηγορίες και δεν συνεργάζεται με τις αρχές.
Σύμφωνα με τα όσα ισχυρίζεται ο συνήγορός της Σάκης Κεχαγιόγλου, η 35χρονη δεν είναι σε καθόλου καλή ψυχολογική κατάσταση. Όπως είπε στην πρωινή ενημερωτική εκπομπή του ΑΝΤ1, δεν έχει κοιμηθεί καθόλου εδώ και τέσσερις μέρες, δεν μιλάει σε κανέναν, ενώ ακόμα και για τον ίδιο είναι πολύ δύσκολη η επικοινωνία μαζί της.
«Αντιμετωπίζω συνολική άρνηση αντιμετώπισης της ίδιας της πραγματικότητας και της δικογραφίας, ο ρόλος μου είναι δύσκολος. Της είπα "βοήθησέ με να σε βοηθήσω"», είπε χαρακτηριστικά ο κ. Κεχαγιόγλου.
Όπως πρόσθεσε είναι τέσσερα μερόνυχτα άυπνη και αρνείται να φάει. Μάλιστα, όπως αποκάλυψε, κατά την προσαγωγή της, μάτωσε τους καρπούς της γιατί δεν μπορούσε να ανεχθεί τις χειροπέδες.
«Δεν πρέπει να εξεταστεί το ψυχολογικό της υπόβαθρο;» αναρωτήθηκε ο κ. Κεχαγιόγλου, προσθέτοντας: «Βλέπω ότι είναι διαταραγμένη προσωπικότητα, μένει να αποδειχτεί».
Η 35χρονη κατηγορούμενη για την επίθεση με το βιτριόλι εναντίον της 34χρονης Ιωάννας στην Καλλιθεα την 20ή Μαΐου, δεν απαντά σε καμία ερώτηση, δεν δέχεται κανέναν να την επισκεφθεί, ούτε καν τους γονείς της, ενώ στα κρατητήρια πήγε μόνο ο αδελφός της για να της αφήσει ρούχα.
ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Πρόκειται για πολύ δύσκολη μεταφορά διότι απαιτείται ειδικός εξοπλισμός
Η αστυνομία προχώρησε σε μία προσαγωγή υπόπτου
Όπως εξηγεί, ένιωσε την ανάγκη να μιλήσει ανοιχτά
Το συγκεκριμένο τμήμα είχε διακοπεί από τις 11 το πρωί
Ξεκίνησε έρευνα για τις συνθήκες του συμβάντος
Νέος νόμος φέρνει ψηφιακό σύστημα καταγραφής παραβάσεων - Στόχος η πρόληψη τροχαίων
Αναλυτικά οι διακοπές κυκλοφορίας σε βασικές οδούς της πρωτεύουσας την Κυριακή το πρωί
Η πρόγνωση για την Κυριακή 7 Δεκεμβρίου από το meteo και την ΕΜΥ
Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης διασώθηκαν δύο άνθρωποι
Έχουν γίνει ήδη δεκάδες προσαγωγές
Οι σταθμοί του μετρό «Σύνταγμα» και «Πανεπιστήμιο» έχουν κλείσει από τις 17:00
Αυτό προκύπτει από την ετήσια έρευνα του περιοδικού International Living
Τι ακολουθεί μετά τον Byron
Λόγω των πλημμυρικών φαινομένων
Παράλληλα, στη Βοιωτία, ο κόμβος της Θήβας παραμένει κλειστός από χθες
Οι επιστήμονες προβλέπουν βροχοπτώσεις έως το απόγευμα - Σε επιφυλακή η Πολιτική Προστασία
Δείτε τον χάρτη του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών με τις υψηλότερες καταγραφές στη χώρα
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.