Ελλαδα

Επίθεση με βιτριόλι: Το άλλοθι που πρόβαλε η 35χρονη

«Έλειπα από την εργασία μου γιατί είχα πάει για μανικιούρ»

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Η 35χρονη κύρια ύποπτη για την επίθεση με βιτριόλι στην Καλλιθέα
Η 35χρονη κύρια ύποπτη για την επίθεση με βιτριόλι στην Καλλιθέα © facebook

Τι υποστήριξε ως άλλοθι η 35χρονη κατηγορούμενη για την επίθεση με το βιτριόλι εναντίον της 34χρονης Ιωάννας στις 20 Μαΐου, αλλά δεν έπεισε τον εισαγγελέα.

Στην άποψη ότι δεν είναι αυτή η μαυροφορεμένη γυναίκα που έκανε την επίθεση με βιτριόλι εναντίον της 34χρονης Ιωάννας στις 20 Μαΐου στην Καλλιθέα, επέμεινε η 35χρονη κατηγορούμενη κατά την κατάθεσή της στον εισαγγελέα.

Στην ερώτηση του δικαστικού λειτουργού για τον λόγο που την επίμαχη ημέρα απουσίαζε από την εργασία της, η 35χρονη Ε.Κ. απάντησε πως είχε πάει να κάνει μανικιούρ, ενώ στην ερώτηση πώς εξηγεί το ότι βρέθηκε η περούκα στο σπίτι της, η οποία έχει τρομερή ομοιότητα με εκείνη της δράστιδος, ισχυρίστηκε πως την είχε επειδή είχε αποτύχει η βαφή των μαλλιών της.

Η γυναίκα ρωτήθηκε όμως και για τα ρούχα που βρέθηκαν στο σπίτι της και συγκεκριμένα για την μπεζ καμπαρντίνα, το μαύρο παντελόνι και το σακίδιο. Τα ρούχα αυτά σύμφωνα με την αστυνομία έχουν ταυτοποιηθεί από τα βίντεο ότι είναι τα ίδια που φορούσε και η δράστης της επίθεσης σε βάρος της Ιωάννας. Σε αυτά τα ερωτήματα η 35χρονη φέρεται να απάντησε ότι τέτοιες ίδιες καμπαρντίνες κυκλοφορούν δεκάδες, πως είχε χρόνια να φορέσει το παντελόνι και πως το σακίδιο είναι ένα συνηθισμένο σακίδιο.

Σύμφωνα μάλιστα με στοιχεία της δικογραφίας που επικαλείται το «Πρώτο Θέμα», η δράστις αγόρασε το βιτριόλι μέσω διαδικτύου έναντι μόλις 4,5 ευρώ.

Όπως ήταν αναμενόμενο, οι αρχές ρώτησαν ακόμη την κατηγορουμένη για τη σχέση της με το θύμα της επίθεσης με το βιτριόλι. Απαντώντας η 35χρονη ανέφερε πως γνώριζε την Ιωάννα μέσω μιας ξαδέρφης της, δεν την ζήλευε όμως, όπως φέρεται να είπε. Σε ερώτηση δε για τον άνδρα που κατά την αστυνομία ήταν και η αιτία για τη ζήλια που ένιωθε, η κατηγορουμένη φέρεται να απάντησε ότι η ίδια είχε ερωτική σχέση μαζί του χωρίς όμως να φοβάται ότι «τρίτο πρόσωπο» έχει μπει ανάμεσά τους. «Ναι ξέρω τι έχει πάθει η 34χρονη» ήταν μάλιστα η απάντηση που έδωσε η κατηγορουμένη στην ερώτηση αν γνωρίζει για την επίθεση με βιτριόλι που δέθηκε η Ιωάννα.

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ