Μαρκέλλα: Τι λέει η ιατροδικαστής για το κοκτέιλ ναρκωτικών
«Οι ουσίες αυτές δεν δίνονται ενέσιμα»
Προβληματίζει το κοκτέιλ ναρκωτικών που ανιχνεύτηκε στον οργανισμό της 10χρονης Μαρκέλλας - Τι δήλωσε η ιατροδικαστής.
Προβληματίζει τις αστυνομικές αρχές το κοκτέιλ των ναρκωτικών που χορηγήθηκε στη 10χρονη Μαρκέλλα. Πρόκειται για έναν συνδυασμό κατασταλτικών και διεγερτικών - το λεγόμενο «speedball» - που όμως δρα ανεξάρτητα. Η ανήλικη παραμένει αποκλεισμένη από το οικογενειακό περιβάλλον της και υπό την προστασία της Εισαγγελίας Ανηλίκων σε νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης.
Η ιατροδικαστής Ελένη Ζαγγελίδου που συμμετέχει στην επιστημονική ομάδα που εξετάζει τη 10χρονη Μαρκέλλα δήλωσε για την υπόθεση: «Από τη στιγμή που έχουν διαρρεύσει κάποιες πληροφορίες σχετικά με το περιστατικό, πραγματικά ναι οι εξετάσεις έδειξαν ότι υπάρχουν κάποιες ψυχοτρόπες ουσίες στη μικρή. Αυτό που μπορώ να σας πω επίσης είναι ότι είμαστε ακόμα στην αρχή της ανάλυσης και έχουμε ακόμα κάποιες μέρες μπροστά μας για να τη διεκπεραιώσουμε».
Μιλώντας στον ΑΝΤ1 η κ. Ζαγγελίδου πρόσθεσε: «Αυτό που μπορώ να πω είναι ότι γενικότερα οι ουσίες αυτές δεν δίνονται ενέσιμα, σπανίως η μία από της δύο ναι, αλλά σε γενικότερο πλαίσιο δεν δίνονται ενέσιμα. Εδώ το παιδί δεν είχε τέτοια ευρήματα».
Ο γρίφος που έχουν να λύσουν οι αστυνομικοί, είναι εάν αυτοί που της τα χορήγησαν γνώριζαν την αντίθετη δράση τους και εάν ναι, μήπως αυτό φανερώνει κάτι για το κίνητρο της αρπαγής. Σε κάθε περίπτωση, πάντως, θεωρούν πως ο χρόνος μετρά αντίστροφα καθώς βρίσκονται στη σκιά της γυναίκας που φέρεται να άρπαξε την μικρή. Εκτιμούν πως σύντομα θα είναι στα χέρια τους για να δώσει εξηγήσεις.
ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Πρόκειται για πολύ δύσκολη μεταφορά διότι απαιτείται ειδικός εξοπλισμός
Η αστυνομία προχώρησε σε μία προσαγωγή υπόπτου
Όπως εξηγεί, ένιωσε την ανάγκη να μιλήσει ανοιχτά
Το συγκεκριμένο τμήμα είχε διακοπεί από τις 11 το πρωί
Ξεκίνησε έρευνα για τις συνθήκες του συμβάντος
Νέος νόμος φέρνει ψηφιακό σύστημα καταγραφής παραβάσεων - Στόχος η πρόληψη τροχαίων
Αναλυτικά οι διακοπές κυκλοφορίας σε βασικές οδούς της πρωτεύουσας την Κυριακή το πρωί
Η πρόγνωση για την Κυριακή 7 Δεκεμβρίου από το meteo και την ΕΜΥ
Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης διασώθηκαν δύο άνθρωποι
Έχουν γίνει ήδη δεκάδες προσαγωγές
Οι σταθμοί του μετρό «Σύνταγμα» και «Πανεπιστήμιο» έχουν κλείσει από τις 17:00
Αυτό προκύπτει από την ετήσια έρευνα του περιοδικού International Living
Τι ακολουθεί μετά τον Byron
Λόγω των πλημμυρικών φαινομένων
Παράλληλα, στη Βοιωτία, ο κόμβος της Θήβας παραμένει κλειστός από χθες
Οι επιστήμονες προβλέπουν βροχοπτώσεις έως το απόγευμα - Σε επιφυλακή η Πολιτική Προστασία
Δείτε τον χάρτη του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών με τις υψηλότερες καταγραφές στη χώρα
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.