Ελλαδα

Περιπλανιούνται στην Αθήνα και τρώνε τζατζίκι οι πρώτοι τουρίστες

Ο Φρανς και η Καρολάιν από το Μόναχο αισθάνονται ασφαλείς στην Ελλάδα

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ακρόπολη
Ακρόπολη © EUROKINISSI / ΜΠΟΛΑΡΗ ΤΑΤΙΑΝΑ

Περιπλανιούνται στην Αθήνα οι πρώτοι τουρίστες που έφτασαν στην Ελλάδα μετά την πανδημία.

Ένα ζευγάρι από τη Γερμανία, ο Φρανς και η Καρολάιν, βρίσκεται ανάμεσα στους πρώτους τουρίστες που επισκέπτονται την Ελλάδα μετά το άνοιγμα των συνόρων.

Όπως λένε, βασικός λόγος της επιλογής τους να κάνουν διακοπές στη χώρα μας, υπήρξε η ασφάλεια που παρέχει η Ελλάδα. Απολαμβάνουν τις ομορφιές της,  περπατώντας στους δρόμους της Αθήνας, με την κάμερα του MEGA που τους συνοδεύει να καταγράφει τις αντιδράσεις τους.

Το ζευγάρι αποφάσισε να αφήσει για λίγο τις επαγγελματικές του υποχρεώσεις στο Μόναχο και να εκμεταλλευτεί το άνοιγμα των συνόρων και την έναρξη της τουριστικής σεζόν, επιλέγοντας Ελλάδα.

Ο Φρανς και η Κάρολαϊν είναι επιχειρηματίες στον χώρο της ένδυσης. Η κάμερα του MEGA οτυς συνάντησε έξω από την Ακρόπολη και τους ακολούθησε στην πρώτη τους βόλτα στους δρόμους της πρωτεύουσας. 

Ένας βασικός λόγος που το ζευγάρι αποφάσισε να έρθει στην Ελλάδα για διακοπές, είναι η ασφάλεια που νιώθει με τα μέτρα της χώρας μας, για την προστασία από τον κορωνοϊό.

Περπατώντας προς το Μοναστηράκι, οι ελληνικές μελωδίες τούς κάνουν να σταματήσουν για λίγο την βόλτα τους, για να τις απολαύσουν.

Η ελληνική κουζίνα ήταν ακόμη ένας λόγος που το ζευγάρι των τουριστών επέλεξε την Ελλάδα, ως προορισμό των διακοπών του. Τζατζίκι, ελληνική σαλάτα και σουβλάκι ήταν από τα πρώτα πιάτα που παρήγγειλαν.

 

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ