Ελλαδα

Επίθεση με βιτριόλι: Νέα έρευνα για την 35χρονη - Σε ειδικό κελί

Παρακολουθούσε και δεύτερη κοπέλα εκτός από την Ιωάννα;

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Η 35χρονη κατηγορούμενη για την επίθεση με το βιτριόλι στην Καλλιθέα
Η 35χρονη κατηγορούμενη για την επίθεση με το βιτριόλι στην Καλλιθέα © EUROKINISSI/ΒΑΣΙΛΗΣ ΡΕΜΠΑΠΗΣ

Νέα εισαγγελική έρευνα για την 35χρονη κατηγορούμενη για την επίθεση με το βιτριόλι, που την έβαλαν σε ειδικό κελί, μετά την προφυλάκισή της.

Με χειροπέδες στα χέρια και μια μπλούζα στο κεφάλι για να κρύψει τα χαρακτηριστικά του προσώπου της, η 35χρονη κατηγορούμενη για την επίθεση με βιτριόλι στην άτυχη Ιωάννα πήρε τον δρόμο για τις φυλακές

Και ενώ όλες οι στιχομυθίες που έχουν δημοσιοποιηθεί δείχνουν πως η επίθεση έγινε για το τίποτα, η Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών ζήτησε νέα έρευνα για την 35χρονη. Στόχος να διαπιστωθεί αν στο στόχαστρο της δράστιδος βρίσκονταν κι άλλες γυναίκες.

Οι αξιωματικοί της αστυνομίας θεωρούν, σύμφωνα με ρεπορτάζ του Mega, ότι η 35χρονη είχε προχωρήσει σε μεθοδικές κινήσεις για σειρά επιθέσεων εναντίον και άλλων γυναικών που θεωρούσε ότι προσπαθούσαν να μπουν ανάμεσα στην ίδια και τον σύντροφό της. Εκτιμούν ότι σε αρχεία που έχει διαγράψει από το κινητό της και ανακτώνται, θα βρεθούν κι άλλα σχετικά στοιχεία.

Την ίδια ώρα βασικό ερώτημα των στελεχών της ΕΛ.ΑΣ είναι γιατί η 35χρονη, παρότι είχε παρακολουθήσει και το σπίτι της 34χρονης Ιωάννας στο Μοσχάτο προ πέντε μηνών, προτίμησε να προχωρήσει σε επίθεση σε πολυσύχναστο σημείο της Καλλιθέας όπου υπήρχαν κάμερες.

Μετά την απολογία της στον ανακριτή, όπου κράτησε για ακόμα μία φορά το στόμα της κλειστό, η 35χρονη κρίθηκε προφυλακιστέα και οδηγήθηκε στις γυναικείες φυλακές Κορυδαλλού.

Εκεί, έπειτα από δικό της αίτημα αλλά και απόφαση των φυλακών, κρατείται σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο απομονωμένη από τις υπόλοιπες κρατούμενες.

Η 35χρονη θα προαυλίζεται επίσης μόνη της, καθώς, λόγω της μεγάλης έκτασης που έχει πάρει η υπόθεση, υπάρχει φόβος πως συγκρατούμενές της ενδεχομένως να κινηθούν εναντίον της.

 

 

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ