Ελλαδα

Εξιχνιάστηκε η επίθεση με το βιτριόλι; Κρύβεται η κύρια ύποπτη

Φέρεται να ήθελε ερωτικά άνδρα ο οποίος είχε κοινωνικές επαφές με την Ιωάννα

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Η 34χρονη Ιωάννα που δέχθηκε επίθεση με βιτριόλι
Η 34χρονη Ιωάννα που δέχθηκε επίθεση με βιτριόλι © Facebook

Κοντά στην εξιχνίαση της επίθεσης με το βιτριόλι η ΕΛ.ΑΣ. Κρύβεται η κύρια ύποπτη που φέρεται να ήθελε ερωτικά άνδρα που είχε κοινωνικές επαφές με την Ιωάννα.

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση της επίθεσης με το βιτριόλι εναντίον της 34χρονης Ιωάννας στην είσοδο της ασφαλιστικής εταιρείας όπου εργάζεται στην Καλλιθέα.

Όπως όλα δείχνουν, η αστυνομία έχει εξιχνιάσει την υπόθεση κι έχει ταυτοποιήσει τη μαυροντυμένη γυναίκα που επιτέθηκε με το βιτριόλι στην Ιωάννα. Μάλιστα, η κύρια ύποπτη έχει εξαφανιστεί τις τελευταίες ημέρες, οπότε κι έβλεπε τον κλοιό να σφίγγει γύρω της.

Σύμφωνα με πληροφορίες του newsit.gr η γυναίκα είναι από το περιβάλλον της Ιωάννας και σε αυτήν κατέληξαν οι αστυνομικοί τα τελευταία 24ωρα. Η γυναίκα ταυτοποιήθηκε μεν αλλά ακόμα αναζητείται καθώς έχει εξαφανιστεί από προσώπου γης.

Όπως μεταδίδει το Mega, η εν λόγω γυναίκα δεν ανήκει στον αρχικό κύκλο των υπόπτων από το προσωπικό και επαγγελματικό περιβάλλον της 34χρονης που είχε απασχολήσει στην πρώτη φάση τις διωκτικές αρχές.

Φέρεται να διατηρούσε περιστασιακή σχέση με άντρα ο οποίος είχε προσωπική επαφή με την άτυχη 34χρονη, κάτι που θεωρήθηκε από την ύποπτη ως «εμπόδιο» για να υπάρξει μόνιμος δεσμός μαζί του. Κάτι ωστόσο που φέρεται να αρνείτο κι ο ίδιος ο εν λόγω άνδρας. Αστυνομικοί μιλούν για «εμμονή» της εν λόγω γυναίκας σε βάρος της 34χρονης.

Οι αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ. έφτασαν στα ίχνη της βασικής υπόπτου από σειρά πληροφοριών και ύστερα από τον διαδοχικό αποκλεισμό άλλων σεναρίων κι άλλων προσώπων για τους οποίους διαπιστώθηκε ότι είχαν ισχυρά άλλοθι. Επιπλέον, σημαντικά στοιχεία συγκεντρώθηκαν από την ανάλυση κλήσεων στα σημεία εμφάνισης της 34χρονης (Καλλιθέα, Συγγρού στο ύψος του Φιξ, Ακαδημίας, Παγκράτι) και τη μαρτυρία οδηγού ταξί.

Πρώτο μέλημα της ΕΛ.ΑΣ είναι η πλήρης ταυτοποίηση της εν λόγω γυναίκας αλλά κυρίως ο εντοπισμός και η εξέτασή της. Όσο για το γεγονός ότι τα ίχνη της έχουν χαθεί τις τελευταίες ημέρες, αυτό κάνει την αστυνομία να θεωρεί όλο και περισσότερο πως πρόκειται για τη μαυροντυμένη γυναίκα που επιτέθηκε με βιτριόλι στην Ιωάννα.

 

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ