- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Επίθεση με βιτριόλι: Νέο ηχητικό ντοκουμέντο (video)
Οι διάλογοι της 35χρονης προσωρινά κρατούμενης με την εταιρεία ταξί
Στο φως της δημοσιότητας νέο ηχητικό ντοκουμέντο για την υπόθεση με το βιτριόλι. Αφορά τους διαλόγους της 35χρονης κρατούμενης με εταιρεία ταξί.
Νέο ηχητικό ντοκουμέντο για την υπόθεση της επίθεσης που δέχθηκε με βιτριόλι γυναίκα, 34 ετών, σε δρόμο της Καλλιθέας στις 20 Μαΐου. Το ηχητικό αφορά την επικοινωνία της 35χρονης που κρατείται προσωρινά μέχρι την απολογία με εταιρεία ταξί.
Η γυναίκα φέρεται να μετέβη δύο φορές στην Καλλιθέα, καλώντας τα γραφεία της εταιρείας ταξί. Ακούγεται να ζητά να κλείσει ραντεβού για τις 9:30 το πρωί της επόμενης μέρας. Η κατηγορούμενη ζητά να την περιμένει το ταξί στη λεωφόρο Θησέως. Όταν από την εταιρεία ταξί της ζήτησαν αριθμό επικοινωνίας, εκείνη απάντησε πως έχει βλάβη και ότι θα μπορούσε να προπληρώσει τη διαδρομή.
Σύμφωνα με τα όσα μεταδόθηκαν από το STAR, η 35χρονη κατηγορούμενη καλούσε από απόρρητο αριθμό και έτσι χρειάστηκε να επικοινωνήσει μαζί της ο ιδιοκτήτης της εταιρείας ταξί προκειμένου να πάει το όχημα στο ραντεβού. «Μας ζητήθηκε ταξί. Μας είπε η εν λόγω κυρία ότι δεν μπορεί να δώσει τον αριθμό του τηλεφώνου της γιατί είχε κάποια βλάβη. Η κλήση ήταν από απόρρητο αριθμό. Μίλησα και εγώ μαζί της προσωπικά. Μου είπε ότι χρειαζόταν ένα αυτοκίνητο γιατί είχε να πάει σε κάποιες συνεντεύξεις. Ακουγόταν αγχωμένη. Επειδή καλούσε με απόκρυψη, ήθελε να πείσει ότι δεν πρόκειται για φάρσα και ότι ήταν κανονική διαδρομή. Είπε ότι ήταν διατεθειμένη να προπληρώσει τη διαδρομή. Όποιο χρήσιμο στοιχείο είχαμε, το δώσαμε στις Αρχές», δήλωσε στο STAR ο ιδιοκτήτης της εταιρείας ταξί κ. Δημήτρης Μπήτας.
Η δικογραφία αναφέρει ότι η 35χρονη χρησιμοποίησε το ψευδώνυμο Κωνσταντίνα Χατζηφωτίου κατά τις επικοινωνίες της με την εταιρεία ταξί. Σύμφωνα με ρεπορτάζ του newsit.gr, αυτό ονοματεπώνυμο φέρεται να επέλεξε η 35χρονη για να δημιουργήσει κι ένα δεύτερο προφίλ στο Facebook.
ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Πώς έφτασαν στα ίχνη τους οι Αρχές
Οι εικόνες του συρμού έγιναν viral μέσα σε λίγες ώρες
Τι δήλωσαν επιβάτες του αεροσκάφους
Υπόθεση κατασκοπείας στη Σούδα: Τι έχουμε μάθει μέχρι σήμερα για το δίκτυο ιρανικής κατασκοπείας στην Ελλάδα από Αζέρους πράκτορες «χαμηλής και μεσαίας στρατολόγησης».
Βανδαλίστηκε από αγνώστους όταν δημοσιοποιήθηκαν οι φωτογραφίες-ντοκουμέντα σε δημοπρασία
Το σακίδιο επιβίωσης για τα τρία πρώτα 24ωρα
Τι αφορά η κινητοποίηση
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Ο χάρτης που δείχνει τους κεντρικούς οδικούς άξονες που αντιμετωπίζουν προβλήματα
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Οι κατηγορίες που αντιμετωπίζουν
Το φαινόμενο αποδίδεται στην παρουσία βαρομετρικού χαμηλού στο Μαρόκο και την Αλγερία
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.