- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Επιστρέφει σε πλήρη λειτουργία το Δημόσιο από σήμερα
Η εξυπηρέτηση του κοινού γίνεται κατά προτίμηση, αλλά όχι αποκλειστικά, κατόπιν προγραμματισμένου ραντεβού
Με απόφαση του υπουργού Εσωτερικών, Τάκη Θεοδωρικάκου, όλες οι δημόσιες υπηρεσίες τίθενται πλέον από σήμερα, 9 Ιουνίου, σε πλήρη λειτουργία.
Σε πλήρη λειτουργία θα βρίσκονται από σήμερα, Τρίτη 9 Ιουνίου, όλες οι υπηρεσίες του Δημοσίου, ενώ και η εξυπηρέτηση του κοινού δεν θα γίνεται πια μόνο με ραντεβού.
Με απόφαση του υπουργού Εσωτερικών, Τάκη Θεοδωρικάκου, την οποία συνυπογράφουν οι υπουργοί Οικονομικών, Ανάπτυξης, Προστασίας του Πολίτη, Παιδείας, Εργασίας, Υγείας, Πολιτισμού, Υποδομών-Μεταφορών και Ναυτιλίας, όλες οι δημόσιες υπηρεσίες τίθενται πλέον σε πλήρη λειτουργία.
Σύμφωνα με την ΚΥΑ 34781/2020 (ΦΕΚ 2168/Β/7-6-2020), άρθρο 19, παρ. 2, ορίζονται τα εξής: «Οι δημόσιες υπηρεσίες τελούν σε πλήρη λειτουργία. Η εξυπηρέτηση του κοινού γίνεται κατά προτίμηση, αλλά όχι αποκλειστικά, κατόπιν προγραμματισμένου ραντεβού. Με ευθύνη του οικείου Προϊσταμένου τηρείται ελάχιστη απόσταση ενάμισι (1,5) μέτρου μεταξύ των υπαλλήλων και μεταξύ των υπαλλήλων και των πολιτών».
ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Απομακρύνονται με ιδιωτικά σκάφη και επιβιβάζονται στη συνέχεια σε φέρι μποτ στα ανοιχτά
Όλες οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στο νησί
Μεταφέρονται με πλωτά του Λιμενικού Σώματος και ιδιωτικά σκάφη σε φέρι μποτ
Τους βρήκαν οι πυροσβέστες
Φονικό το πέρασμα της πυρκαγιάς με δύο νεκρούς στο νησί
Κάηκαν σπίτια, εκκενώθηκαν οικισμοί
«Δεν είναι αργά για να παρέμβουμε»
Μπαράζ μηνυμάτων από το 112
Συναγερμός στην Πυροσβεστική - Δείτε τις πρώτες εικόνες από τα πύρινα μέτωπα
«Ήμασταν εκεί περίπου δέκα ημέρες πριν και καταφέραμε να κάνουμε τη μεγαλύτερη ελληνική ανάβαση με 18 άτομα»
Πώς θα είναι ο καιρός των επόμενων δύο εβδομάδων
«Έφυγες πολύ νωρίς όμως ζεις στην καρδιά μας και η ζεστή αγκαλιά σου ακόμα γαληνεύει τη σκέψη μας»
Στο σημείο πνέουν πολύ ισχυροί άνεμοι
«Δεν απειλείται ο οικισμός του Πεύκου» λέει ο δήμαρχος
Δείτε τον χάρτη με τις περιοχές σε κατηγορία κινδύνου 4
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.