- CITY GUIDE
- PODCAST
-
11°
Χρυσοχοΐδης από Κρήτη: «Η βεντέτα δεν είναι λεβεντιά»
Επίσκεψη στο νησί από τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη μετά τα διαδοχικά αιματηρά περιστατικά
Μήνυμα ότι η «βεντέτα δεν είναι λεβεντιά» έστειλε από την Κρήτη ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Μιχάλης Χρυσοχοΐδης.
Το μήνυμα ότι «η βεντέτα δεν είναι λεβεντιά» στέλνει από την Κρήτη ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης.
Ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη και ο αρχηγός της ΕΛ.ΑΣ., στο πλαίσιο του ταξιδιού που έκαναν στο Ηράκλειο Κρήτης, είχαν σειρά επαφών τόσο με αξιωματικούς της τοπικής Αστυνομίας και συνδικαλιστές όσο και με τοπικούς φορείς.
Στο επίκεντρο βρέθηκε ο Μυλοπόταμος όπου τις τελευταίες ημέρες έχουν σημειωθεί δύο ένοπλα επεισόδια με πυροβολισμούς. Ο κ. Χρυσοχοΐδης ήταν κατηγορηματικός επισημαίνοντας κατά διαστήματα ότι «κανείς δεν είναι υπεράνω του νόμου». Και επανέλαβε πως «δεν είναι λεβεντιά η βεντέτα και τα ξεκαθαρίσματα λογαριασμών τέτοιου ύφους στον ορεινό Μυλοπόταμο».
Ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Μιχάλης Χρυσοχοΐδης ξεκαθάρισε ότι τις επόμενες ημέρες θα έρθει ξανά στην Κρήτη προκειμένου να επισκεφτεί την περιοχή του ορεινού Μυλοποτάμου.
«Η κατάσταση πρέπει να αλλάξει γι' αυτό και θα γίνει ένας νέος επιχειρησιακός σχεδιασμός» υπογράμμισε ο κ. Χρυσοχοΐδης σε δηλώσεις του προς τους δημοσιογράφους, ενώ παράλληλα τόνισε πως «οι τοπικές κοινωνίες πρέπει να βοηθήσουν για να επιτευχθεί η προσπάθεια της ΕΛ.ΑΣ».
ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
«Μακάρι να πέσουμε έξω» λέει η μετεωρολόγος του ΣΚΑΪ
Δείτε αναλυτικά όσα αναφέρει ο μετεωρολόγος
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Το πρόστιμο αν δεν τις έχετε σε περιοχές όπου είναι υποχρεωτικές
«Περιορίστε τις μετακινήσεις σας»
Ποιοι κίνδυνοι αυξάνονται - Πώς να προετοιμαστούμε σωστά
«Συναγερμός μέχρι αργά το βράδυ»
Η ανακοίνωση της εταιρείας
Ξεπερνά τους 30 πόντους το χιόνι στον Δήμο Μουζακίου
Πού εντοπίζονται καθυστερήσεις στους κεντρικούς οδικούς άξονες του λεκανοπεδίου
Κλειστά τα σχολεία σε όλο τον δήμο
Με τηλεκπαίδευση τα μαθήματα
Μετά από δυόμιση μήνες και πέντε διακοπές
Χειρόφρενο για 24 ώρες και στη Θεσσαλονίκη
Οι επιτροπές των μπλόκων επιχειρούν να αποτιμήσουν τα δεδομένα και να διαμορφώσουν ένα νέο πλαίσιο συνέχισης των διεκδικήσεων
Τι πρέπει να γνωρίζουν οι επιβάτες
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.