Ελλαδα

Ουρές κι εξάωρη ταλαιπωρία στο τελωνείο του Προμαχώνα (εικόνα)

Άνοιξαν τα σύνορα των δύο χωρών μετά τη λήξη της καραντίνας

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ουρές κι εξάωρη ταλαιπωρία στο τελωνείο του Προμαχώνα
Ουρές κι εξάωρη ταλαιπωρία στο τελωνείο του Προμαχώνα © infonews24.gr

Ουρές χιλιομέτρων κι εξάωρη ταλαιπωρία στο τελωνείο του Προμαχώνα για όσους επέστρεφαν από τη Βουλγαρία στην Ελλάδα.

«Κόκκινο» χτύπησε η ταλαιπωρία όσο βρέθηκαν χτες στα ελληνοβουλγαρικά σύνορα στον Προμαχώνα, καθώς χθες η Βουλγαρία άνοιξε για πρώτη φορά τα σύνορα με την Ελλάδα μετά την καραντίνα λόγω του νέου κορωνοϊού.

Από νωρίς το απόγευμα, χτες, είχαν σχηματιστεί ουρές χιλιομέτρων στα σύνορα με τους οδηγούς να ταλαιπωρούνται μιας και ανέμεναν μέχρι και 6,5 ώρες προκειμένου να περάσουν το Τελωνείο Προμαχώνα με κατεύθυνση για Ελλάδα.

«Στις 6 το απόγευμα βρισκόμουν στα σύνορα από Βουλγαρία προς Ελλάδα. Υπήρξε μια απίστευτη ταλαιπωρία. 6,5 συνολικά ωρών. Έφτασα μπροστά στον γκισέ στις 12:30 μετά τα μεσάνυχτα. Από ό,τι κατάλαβα είχε βγει μια οδηγία για καραντίνα επτά ημερών για όσους κατέβαιναν από Βουλγαρία προς Ελλάδα. Από 10 έως 15 λεπτά καθυστερούσε κάθε οδηγός προκειμένου να δηλώσει τα στοιχεία του και να προσκομίσει οτιδήποτε άλλο του ζητούσαν οι Αρχές» ανέφερε για την ταλαιπωρία στον Προμαχώνα σε δήλωσή του στο τοπικό site infonews24.gr, ο κύριος Δημήτρης Σάρδης, ο οποίος βρέθηκε χθες στη γειτονική χώρα για επαγγελματικούς λόγους.

Ουρές κι εξάωρη ταλαιπωρία στο τελωνείο του Προμαχώνα
Ουρές κι εξάωρη ταλαιπωρία στο τελωνείο του Προμαχώνα © infonews24.gr

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ