Ελλαδα

Συνελήφθη ο Πολωνός φυγάς δολοφόνος του επιχειρηματία Ζουγανέλη

Η δολοφονία είχε συγκλονίσει την τοπική κοινωνία της Μυκόνου

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Οι δύο Πολωνοί εραστές (αριστερά) που καταδικάστηκαν για τη δολοφονία του Μίμη Ζουγανέλη (δεξιά)
Οι δύο Πολωνοί εραστές (αριστερά) που καταδικάστηκαν για τη δολοφονία του Μίμη Ζουγανέλη (δεξιά)

Συνελήφθη στην Καλλιθέα με πλαστό διαβατήριο ο δραπέτης δολοφόνος του επιχειρηματία Μίμη Ζουγανέλη. Το έγκλημα είχε ταράξει το νησί της Μυκόνου το 2010.

Η δολοφονία του επιχειρηματία Μίμη Ζουγανέλη στη Μύκονο τον Οκτώβριο του 2010 είχε συγκλονίσει την τοπική κοινωνία, αλλά και το πανελλήνιο. Για το στυγερό έγκλημα είχαν συλληφθεί τρεις Πολωνοί, η 28χρονη χορεύτρια - σύντροφος του 73χρονου επιχειρηματία, και δύο νεαροί άνδρες.

Ο 41χρονος σήμερα Πολωνός που το 2010 διατηρούσε σχέση με τη χορεύτρια και είναι διαβόητος κακοποιός, εξέτιε την ποινή του στις φυλακές Δομοκού, από όπου όμως, πήρε άδεια το περασμενο Φθινόπωρο και δεν επέστρεψε ποτέ. Σήμερα, η αστυνομία τον συνέλαβε στην Καλλιθέα με πλαστό διαβατήριο. Οι αρχές θεωρούν ότι περίμενε να ανοίξουν τα σύνορα για να διαφύγει από τη χώρα, με πιο πιθανό προορισμό την Πολωνία.

Υπενθυμίζεται ότι, στις 5 Οκτωβρίου 2010, οι τρεις δράστες έδεσαν με καλώδιο τον επιχειρηματία και τον σκότωσαν με σπασμένα γυαλιά και τη μασιά από το τζάκι του σπιτιού του στη Μύκονο, για να τους αποκαλύψει τον συνδυασμό του χρηματοκιβωτίου του, από το οποίο άρπαξαν 1.050.000 ευρώ. Όταν επέστρεψαν στην Πολωνία αγόρασαν δύο σπίτια και ένα κατάστημα για επένδυση. 

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ