Ελλαδα

Γλυφάδα: Πρόσβαση στην παραλία για όλους - Δύο Seatrac για ΑμεΑ

Η χρήση της εγκατάστασης είναι, όπως κάθε χρόνο, δωρεάν - Το μήνυμα του δημάρχου εν όψει της τοποθέτησης τραπεζοκαθισμάτων σε δημόσιους χώρους

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Καλοκαίρι 2020: Στη θέση τους τα δύο Seatrac σε παραλία της Γλυφάδας
Καλοκαίρι 2020: Στη θέση τους τα δύο Seatrac σε παραλία της Γλυφάδας

Επανήλθαν για μια ακόμη χρονιά τα seatrac σε παραλία της Γλυφάδας - Ελεύθερη πρόσβαση στη θάλασσα για ΑμΕΑ.

Ελεύθερη πρόσβαση σε παραλία της Γλυφάδας για όλους, καθώς επανήλθαν τα δύο Seatrac. 

Οι εικόνες είναι από την 4η παραλία Γλυφάδας, όπου τοποθετήθηκαν εκ νέου δύο Seatrac για τη φιλοξενία των συνανθρώπων μας με αναπηρία. Με ειδικό διάδρομο και παρόντες υπαλλήλους του Δήμου Γλυφάδας για οποιαδήποτε βοήθεια.

Υπάρχουν επίσης διαθέσιμα προς χρήση ντουζιέρα, κάθισμα για τον συνοδό, ομπρέλες και θέσεις για ΑμΕΑ στο πάρκινγκ μπροστά από την παραλία. Η χρήση της εγκατάστασης είναι, όπως κάθε χρόνο, δωρεάν. Το Seatrac δίνει τη δυνατότητα σε όλους τους πολίτες να έχουν ασφαλή και αυτόνομη πρόσβαση στη θάλασσα. Είναι επίσης ενεργειακά αυτόνομο, καθώς διαθέτει φωτοβολταϊκό πάνελ και δεν τροφοδοτείται από το τοπικό δίκτυο ηλεκτροδότησης.

Από το 2016, το Seatrac του Δήμου Γλυφάδας είναι πανελλαδικά πρώτο σε χρήσεις. «Και φέτος είμαστε πανέτοιμοι να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή φιλοξενία και ζεστασιά σε όλους τους συμπολίτες μας με αναπηρία» επισημαίνεται στην ανακοίνωση του Δήμου Γλυφάδας.

Επανήλθαν τα δύο Seatrac σε παραλία της Γλυφάδας - Δωρεάν χρήση από ΑμΕΑ που έχουν πλέον εύκολη πρόσβαση στη θάλασσα

Τοποθετήθηκαν εκ νέου τα δύο Seatrac σε παραλία της Γλυφάδας

«Ευχαριστώ πάρα πολύ και φέτος τον υπεύθυνο της δημοτικής μας αρχής Στέλιο Κουρουπάκη για τον συντονισμό και την κατάθεση ψυχής. Νιώθω την ανάγκη να επισημάνω με την ευκαιρία το εξής: Τα εστιατόρια και τα καφέ σύντομα θα ανοίξουν και θα δώσουμε όπου είναι δυνατό επιπλέον χώρο για τραπεζοκαθίσματα.

Πρόσβαση για όλους στη θάλασσα: Στη θέση τους τα δύο Seatrac σε παραλία της Γλυφάδας

sea-trac-glyfada-9.jpg

» Σε κανένα επιχειρηματία της εστίασης δεν θα επιτραπεί να κλείσει την πρόσβαση των ΑμΕΑ στους δρόμους, τις πλατείες και τα πεζοδρόμια. Θα είμαστε πολύ αυστηροί στην επιτήρηση του μέτρου αυτού» ξεκαθαρίζει ο δήμαρχος Γλυφάδας Γιώργος Παπανικολάου.

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ