Σε ηλικία 86 ετών άφησε την τελευταία του πνοή ο άνθρωπος που είχε πει «Είναι πιο εύκολο να κυβερνάς 100 καράβια παρά τον Ολυμπιακό».
Ο εφοπλιστής Σταύρος Νταϊφάς ήταν άνθρωπος που ταύτισε το όνομά του με τον Ολυμπιακό και διετέλεσε πρόεδρος ομάδας σε τρεις διαφορετικές περιόδους (1979-85, 1986-87 και 1992-93).
Το τελευταίο διάστημα αντιμετώπιζε σοβαρό πρόβλημα υγείας και τελικά απεβίωσε στο σπίτι του στο Π. Φάληρο και μεταφέρθηκε στο Ασκληπιείο Βούλας όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.
Σε συνέντευξή του το 2010 στην Ελευθεροτυπία είχε πει μεταξύ άλλων: «Στον Ολυμπιακό δεν πας για να βγάλεις χρήματα. Ο Ολυμπιακός δεν είναι μία ακόμα επιχείρηση, είναι ιδέα και πρέπει να ξέρεις από πριν πως θα βγεις ζημιωμένος… Έβαλα αρκετά χρήματα στον Ολυμπιακό, αλλά ποτέ δεν τα ζήτησα πίσω. Για παράδειγμα, το 1992, έβαλα 500.000 δολάρια και άλλα τόσα ο Σωκράτης Κόκκαλης, ο Γιώργος Σαλονίκης και πέντε φίλοι εφοπλιστές και προχωρήσαμε. Και όταν έφυγα, δεν τα ζήτησα πίσω...».
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Το διάστημα από 22 έως 28 Δεκεμβρίου 2025 διενεργήθηκαν συνολικά 12.637 έλεγχοι
Ο οδηγός έπεσε σε όρυγμα και εγκλωβίστηκε
Το σκηνικό δείχνει να διατηρείται και τις πρώτες ημέρες του νέου έτους
O τρόπος τους ήταν μεθοδικός και ιδιαίτερα τολμηρός
O νεαρός έκανε μάλιστα επικίνδυνους ελιγμούς
Σκληραίνουν και άλλη τη στάση τους
Θα είναι έντονο, αλλά χωρίς ακρότητες
Κορυφαίοι djs και ένα laser show που θα «λούσει» τον ουρανό της πόλης
Μεγάλες ουρές οχημάτων κατά μήκος του Ε65
Τι πρέπει να προσέχουν οι γονείς
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Η πρόγνωση Τσατραφύλλια για ραγδαία πτώση της θερμοκρασίας και χιονοπτώσεις
Κατέληξε στο Ιπποκράτειο η ηλικιωμένη που απεγκλωβίστηκε από φλεγόμενο διαμέρισμα- Εξιτήριο για τα τρίδυμα
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Τραυματίστηκε ένας ηλικιωμένος
Δείτε αναλυτικά το ωράριο
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.