Ελλαδα

«Σωτηρία»: Έπαιξαν σε ηλικιωμένο την αγαπημένη του μαντολινάτα

Η συγκινητική ιστορία που αποκάλυψε η κ. Κουτσούκου

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Η συγκινητική ιστορία ενός ασθενή στο Σωτηρία
Η συγκινητική ιστορία ενός ασθενή στο Σωτηρία ©YouTube

Η μάχη των γιατρών στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του νοσοκομείου «Σωτηρία» και η συγκινητική ιστορία ενός άνδρα ασθενή.

Στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του νοσοκομείου «Σωτηρία», βρέθηκε η κάμερα του Alpha και κατέγραψε τη μάχη που δίνουν γιατροί και νοσηλευτές ενάντια στον κορωνοϊό. Η διευθύντρια της μονάδας μοιράστηκε στην κάμερα μία συγκινητική ιστορία ενός ανθρώπου που μάλλον όπως αναφέρει η ίδια «δεν θα τα καταφέρει».

Συγκεκριμένα η κ. Κουτσούκου μίλησε για ένα περιστατικό όπου οι συγγενείς του συγκεκριμένου ασθενή, όταν πληροφορήθηκαν για την σοβαρότητα της κατάστασής του, τους παρακάλεσαν να ανοίξουν για λίγο το παράθυρό του για να του παίξουν την αγαπημένη του μαντολινάτα.

Σε άλλο σημείο του βίντεο, η τηλεόραση του Alpha καταγράφει μία γυναίκα γιατρό να προσπαθεί να δώσει κουράγιο και δύναμη σε έναν ηλικιωμένο ασθενή, ο οποίος νοσηλεύεται στην Εντατική.

«Παππού, παππού, θα μου σφίξεις δυνατά το χέρι;». Η ίδια επιμένει λέγοντάς του: «Κύριε Συμεών με ακούς; Με ακούς; Θα μου σφίξεις δυνατά το χέρι; Μπορείς; Προσπάθησε, προσπάθησε».

Η ΜΕΘ του Σωτηρία

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ