Ο Περιφερειάρχης Αττικής, Γιώργος Πατούλης, παρέδωσε υγειονομικό υλικό για τις ανάγκες του Ασύλου Ανιάτων, το οποίο φιλοξενεί ανθρώπους με βαριές ασθένειες
Η Περιφέρεια Αττικής συνεχίζει να προσφέρει είδη ατομικής προστασίας σε φορείς και ιδρύματα που έχουν ανάγκη. Χθες ο Περιφερειάρχης Αττικής Γ. Πατούλης, συνοδευόμενος από τον Αντιπεριφερειάρχη Κεντρικού Τομέα Γ. Δημόπουλο, παρέδωσε στο άσυλο Ανιάτων σημαντική ποσότητα υγειονομικού υλικού.
Το υλικό παρέλαβε η πρόεδρος Ι. Ηλιάδη και τα μέλη του Δ.Σ. του κοινωφελούς ιδρύματος. Τα στελέχη του ιδρύματος ευχαρίστησαν προσωπικά τον κ. Πατούλη επισημαίνοντας ότι διαχρονικά βρίσκεται δίπλα τους.
Από την πλευρά του ο Περιφερειάρχης Αττικής Γ. Πατούλης με δηλώσεις του επισήμανε: «Τις δύσκολες αυτές ώρες που δοκιμάζονται οι αντοχές των συμπολιτών μας, η Περιφέρεια Αττικής εργάζεται συστηματικά προκειμένου να αναπτυχθεί μια ασπίδα προστασίας των ευπαθών ομάδων και παράλληλα να θωρακιστεί το προσωπικό που βρίσκεται δίπλα τους. Σήμερα βρισκόμαστε εδώ για να δείξουμε ότι τα στελέχη του ιδρύματος, οι ιατροί, φυσικοθεραπευτές, νοσοκόμοι, εργασιοθεραπευτές και το διοικητικό προσωπικό δεν είναι μόνοι τους. Η σκέψη μας είναι στους ασθενείς οι οποίοι πάσχουν από παραπληγίες, τετραπληγίες, εγκεφαλοπάθειες, σκλήρυνση κατά πλάκας και παθήσεις του κεντρικού νευρικού συστήματος. Οφείλουμε όλοι μας να είμαστε στο πλευρό τους και να βοηθήσουμε να προστατευθούν αποτελεσματικά».
ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates
Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό
Συνεχής ενημέρωση εδώ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Πρόκειται για πολύ δύσκολη μεταφορά διότι απαιτείται ειδικός εξοπλισμός
Η αστυνομία προχώρησε σε μία προσαγωγή υπόπτου
Όπως εξηγεί, ένιωσε την ανάγκη να μιλήσει ανοιχτά
Το συγκεκριμένο τμήμα είχε διακοπεί από τις 11 το πρωί
Ξεκίνησε έρευνα για τις συνθήκες του συμβάντος
Νέος νόμος φέρνει ψηφιακό σύστημα καταγραφής παραβάσεων - Στόχος η πρόληψη τροχαίων
Αναλυτικά οι διακοπές κυκλοφορίας σε βασικές οδούς της πρωτεύουσας την Κυριακή το πρωί
Η πρόγνωση για την Κυριακή 7 Δεκεμβρίου από το meteo και την ΕΜΥ
Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης διασώθηκαν δύο άνθρωποι
Έχουν γίνει ήδη δεκάδες προσαγωγές
Οι σταθμοί του μετρό «Σύνταγμα» και «Πανεπιστήμιο» έχουν κλείσει από τις 17:00
Αυτό προκύπτει από την ετήσια έρευνα του περιοδικού International Living
Τι ακολουθεί μετά τον Byron
Λόγω των πλημμυρικών φαινομένων
Παράλληλα, στη Βοιωτία, ο κόμβος της Θήβας παραμένει κλειστός από χθες
Οι επιστήμονες προβλέπουν βροχοπτώσεις έως το απόγευμα - Σε επιφυλακή η Πολιτική Προστασία
Δείτε τον χάρτη του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών με τις υψηλότερες καταγραφές στη χώρα
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.