- CITY GUIDE
- PODCAST
-
11°
Άνοδος θερμοκρασίας και εξασθένηση μποφόρ σήμερα 9 Απριλίου
Αναλυτικά η πρόγνωση από την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία
Στη Αττική αναμένονται νεφώσεις έως το μεσημέρι. Η θερμοκρασία στο κέντρο της Αθήνας θα κυμανθεί από 9 έως 16 βαθμούς.
Τοπικές βροχές αναμένονται σήμερα στην Κρήτη την Πέμπτη 9 Απριλίου 2020. Η θερμοκρασία θα παρουσιάσει μικρή άνοδο. Βοριάδες έως 8 μποφόρ με σταδιακή εξασθένηση στο Αιγαίο. Πιο αναλυτικά, τοπικές νεφώσεις αναμένονται στα κεντρικά και νότια της χώρας, οι οποίες βαθμιαία θα περιοριστούν στο Νότιο Αιγαίο. Βροχές αναμένονται κατά τόπους στην Κρήτη έως και το απόγευμα.
Η θερμοκρασία στη Δυτική Μακεδονία θα κυμανθεί από 2 έως 15 βαθμούς, στην υπόλοιπη Μακεδονία και στη Θράκη από 3 έως 19, στη Θεσσαλία από 5 έως 19, στην Ανατολική Στερεά Ελλάδα και Πελοπόννησο από 7 έως 16, στα δυτικά ηπειρωτικά από 6 έως 22, στα νησιά του Ιονίου από 8 έως 18, στα νησιά του Βορείου Αιγαίου από 7 έως 16, στα Δωδεκάνησα από 9 έως 18 και στις Κυκλάδες και στην Κρήτη από 10 έως 15 βαθμούς.
Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 5 έως 7 και τοπικά έως 8 μποφόρ με σταδιακή εξασθένηση κατά 1-2 μποφόρ. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν από μεταβαλλόμενες διευθύνσεις 2 έως 4 μποφόρ, όμως το μεσημέρι και απόγευμα θα γίνουν πρόσκαιρα βορειοδυτικοί 3 έως 5 μποφόρ.
Στη Αττική αναμένονται νεφώσεις έως το μεσημέρι. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 έως 5 μποφόρ και από το πρωί έως το απόγευμα 4 έως 6 και τοπικά έως 7 μποφόρ. Στο Νότιο Ευβοϊκό οι άνεμοι έως το μεσημέρι θα φτάνουν τα 8 μποφόρ. Η θερμοκρασία στο κέντρο των Αθηνών θα κυμανθεί από 9 έως 16 βαθμούς.
Στη Θεσσαλονίκη αναμένεται ηλιοφάνεια. Οι άνεμοι θα πνέουν από μεταβαλλόμενες διευθύνσεις έως 3 μποφόρ. Η θερμοκρασία στο κέντρο της πόλης θα κυμανθεί από 8 έως 19 βαθμούς.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Κλείνουν σταθμοί του Μετρό - Τι θα ισχύσει τις ώρες των εκδηλώσεων μνήμης
Η πρόγνωση για τις επόμενες ημέρες
Τεράστιοι όγκοι νερού από την κακοκαιρία «Byron» έσπασαν τα αναχώματα
Τραυματίστηκε ένας αστυνομικός από ρίψη πέτρας και μεταφέρθηκε στο 424 Στρατιωτικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης
Πότε ξεκινά η επαναλειτουργία της βασικής γραμμής
Αναλυτικά η πρόγνωση του καιρού το Σαββατοκύριακο
Από το μεσημέρι η στάθμη του ποταμού έχει ανέβει δύο μέτρα
Οι σταθμοί αυτοί θα κλείσουν εκ νέου στις 17:00
Γιατροί «στόχευαν» ΑΜΚΑ για εικονικές συνταγογραφήσεις
Υπερχείλισε χείμαρρος στη Φοινικούντα
Βροχοπτώσεις άνω των 40–50 mm/ώρα στην Αττική από την κακοκαιρία Byron
Ισχυρές βροχές και καταιγίδες σε πολλές περιοχές της χώρας
Ομάδα αγροτών προσπάθησε να περάσει τον αστυνομικό κλοιό και να κινηθεί προς το αεροδρόμιο «Μακεδονία»
Τι ζητά ο δήμαρχος από τον Νίκο Χαρδαλιά
Συνεχίζονται οι ισχυρές βροχοπτώσεις - Οδηγίες για ασφάλεια και δικαιώματα
Πού έχει αποκατασταθεί η κυκλοφορία
Δεν μπορούσε να προσεγγίσει Super Puma λόγω των καιρικών συνθηκών
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.