Ελλαδα

Βούρκωσε και λύγισε ο Σωτήρης Τσιόδρας (video)

Με βαθιά συγκίνηση μίλησε για «τις μανάδες και τους πατεράδες μας»

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Βούρκωσε και λύγισε ο Σωτήρης Τσιόδρας
Ο  καθηγητής Λοιμωξιολογίας Σωτήρης Τσιόδρας  | φωτό: ΑΠΕ ΜΠΕ/ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΒΛΑΧΟΣ

Ο Σωτήρης Τσιόδρας δεν κατάφερε να κρατήσει τη συγκίνησή του μιλώντας για τους ηλικιωμένους κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου για την εξέλιξη της πανδημίας του κορωνοϊού

Με έκδηλη και βαθιά συγκίνηση ο καθηγητής Παθολογίας Λοιμώξεων της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών, Σωτήρης Τσιόδρας, θύμισε με έντονο συναισθηματισμό το απόγευμα του Σαββάτου 21 Μαρτίου “τις μανάδες και τους πατεράδες μας, καθώς δεν μπορούμε να υπάρχουμε χωρίς αυτούς”, ενώ ζήτησε επίσης με ιδιαίτερη έμφαση “να σταματήσετε τα επικοινωνιακά παιχνίδια με τους νεκρούς. Σεβαστείτε τους νεκρούς”!

Coronavirus, troppi morti a Bergamo: carovana dell'esercito trasporta le bare fuori regione

Ο Σωτήρης Τσιόδρας ζήτησε ακόμη να πορευόμαστε με “την καλημέρα της ημέρας”, ενώ έκανε ιδιαίτερη αναφορά στους καπνιστές, οι οποίοι απειλούνται περισσότερο με πιο βαριά συμπτώματα από τον νέο κορωνοϊό SARS – COV 2.

“Μην διαταράσσετε την εμπιστοσύνη. Διαβάστε τις οδηγίες του Παγκοσμίου Οργανισμού Υγείας (ΠΟΥ)”, κάλεσε ο ίδιος όλους εκείνους οι οποίοι αμφισβητούν, και μάλιστα με περίεργους τρόπους, πρόσωπα και πράγματα σχετικά με την αντιμετώπιση του νέου κοροναϊού στη χώρα μας.

Κατά τα λοιπά, ο Σωτήρης Τσιόδρας ανακοίνωσε 35 νέα κρούσματα της νόσου COVID – 19, με το σύνολο των κρουσμάτων έφθασαν στα 530, τα 98 εκ των οποίων δεν έχουν προσδιοριμένη πηγή μόλυνσης. Εκατό ασθενείς νοσηλεύονται, εκ των οποίων οι 18 διασωληνωμένοι σε μονάδες εντατικής θεραπείας (ΜΕΘ), ενώ οι νεκροί έφθασαν τους 13 και οι ασθενείς με εξιτήριο τους 19.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ