- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Κορωνοϊός: 50 άτομα πήγαν ταξίδι αναψυχής στην Τουρκία
Ζητήθηκε η παρέμβαση εισαγγελέα και να μπουν σε καραντίνα
Η αντιπεριφερειάρχης Μαγνησίας και Σποράδων ζητεί εισαγγελική παρέμβαση και καραντίνα για 50 άτομα που έκαναν εκδρομή στην Τουρκία.
Η αντιπεριφερειάρχης Μαγνησίας και Σποράδων Νήσων Δωροθέα Κολυνδρίνη ζήτησε την παρέμβαση εισαγγελέα για τους 20 Βολιώτες και τους 30 Θεσσαλονικείς που επιστρέφουν από ταξίδι αναψυχής στην Τουρκία. Η κ. Κολυνδρίνη ζητεί επίσης στην επιστολή με παραλήπτες, τον Πρωθυπουργό, τον υπουργό Υγείας και τον ΕΟΔΥ, όλοι οι εκδρομείς να μπουν σε καραντίνα.
Σύμφωνα με πληροφορίες το ταξιδιωτικό γραφείο που βρίσκεται στον Βόλο, μετέφερε τους εκδρομείς στη Θεσσαλονίκη για να αναχωρήσουν για Τουρκία. Το εν λόγω ταξιδιωτικό γραφείο δεν απαντά στα τηλέφωνα. Για την ακρίβεια οι γραμμές δείχνουν να έχουν καταργηθεί.
Οι καταγγελίες στην αστυνομία έγιναν από δικηγόρο του Βόλου και έρευνες για να διαπιστωθεί τι έχει συμβεί έγιναν από ταξιδιωτικά πρακτορεία στον Βόλο. κ. Κολυνδρίνη επιβεβαίωσε τις πληροφορίες που έγιναν από την δικηγόρο του Βόλου μέσω του Facebook. Η κ. Κολυνδρίνη ζητά τον ενδελεχή και αυστηρό έλεγχο όλων όσων συμμετέχουν στην εκδρομή.
Αναλυτικά η επιστολή για το ταξίδι στην Τουρκία εν μέσω κορωνοϊού:
«Παρά τις καθημερινές συστάσεις της Κυβέρνησης και παρά τα αυστηρά μέτρα πρόληψης και προστασίας του πληθυσμού της χώρας μας, από την ραγδαία εξάπλωση του κορωνοϊού, γινόμαστε καθημερινά μάρτυρες συνανθρώπων μας που παραβαίνουν επί της ουσίας τα όσα μέτρα έχετε εξαγγείλει.
Πενήντα άτομα-τριάντα από Θεσσαλονίκη και είκοσι από το Βόλο-βρίσκονται αυτή τη στιγμή στην Τουρκία συμμετέχοντας σε οργανωμένη εκδρομή του τουριστικού πρακτορείου και επιστρέφουν σήμερα, Τρίτη 17-3-2020.
Με ορατό τον κίνδυνο μετάδοσης του ιού, από τους συμμετέχοντες στη συγκεκριμένη εκδρομή, παρακαλώ όπως προχωρήσετε κατά την επιστροφή τους στην Ελλάδα, σε ενδελεχή και αυστηρό έλεγχο (ίσως να εξετάσετε και το ενδεχόμενο καραντίνας) με ότι αυτό συνεπάγεται, με στόχο την περιφρούρηση της υγείας όλων μας», καταλήγει η αντιπεριφερειάρχης για το ταξίδι αναψυχής στην Τουρκία.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Πώς έφτασαν στα ίχνη τους οι Αρχές
Οι εικόνες του συρμού έγιναν viral μέσα σε λίγες ώρες
Τι δήλωσαν επιβάτες του αεροσκάφους
Υπόθεση κατασκοπείας στη Σούδα: Τι έχουμε μάθει μέχρι σήμερα για το δίκτυο ιρανικής κατασκοπείας στην Ελλάδα από Αζέρους πράκτορες «χαμηλής και μεσαίας στρατολόγησης».
Βανδαλίστηκε από αγνώστους όταν δημοσιοποιήθηκαν οι φωτογραφίες-ντοκουμέντα σε δημοπρασία
Το σακίδιο επιβίωσης για τα τρία πρώτα 24ωρα
Τι αφορά η κινητοποίηση
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Ο χάρτης που δείχνει τους κεντρικούς οδικούς άξονες που αντιμετωπίζουν προβλήματα
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Οι κατηγορίες που αντιμετωπίζουν
Το φαινόμενο αποδίδεται στην παρουσία βαρομετρικού χαμηλού στο Μαρόκο και την Αλγερία
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.