Ελλαδα

Κορωνοϊός: Το χειροκρότημα και το μεγάλο ευχαριστώ για γιατρούς και νοσηλευτές

Οι Αθηναίοι τίμησαν το ραντεβού

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Κορωνοϊός: Το χειροκρότημα και το μεγάλο ευχαριστώ για γιατρούς και νοσηλευτές
Κορωνοϊός: Το χειροκρότημα και το μεγάλο ευχαριστώ για γιατρούς και νοσηλευτές

Το κάλεσμα έγινε μέσω αναρτήσεων σε Facebook και Twitter και με προσωπικά μηνύματα στο ίνμποξ.

Χιλιάδες πολίτες είπαν με το χειροκρότημά τους το μεγαλύτερο «ευχαριστώ» σε γιατρούς και νοσηλευτικό προσωπικό για την καθημερινή μάχη που δίνουν με τον κορωνοϊό

Στις 21:00 το βράδυ, οι πολίτες βγήκαν στα μπαλκόνια τους και έδωσαν το μεγαλύτερο χειροκρότημά τους σε αυτούς που βρίσκονται καθημερινά στα νοσοκομεία, στο πλευρό των ασθενών.

 

 

 

 

 

 

 

 

Χολαργός: Χειροκρότημα σε γιατρούς και νοσηλευτές

 

 

 

 

Cassius - Feel Like Me (Audio) ft. Cat Power

Προηγήθηκε το παράδειγμα της Ισπανίας, όπου οι πολίτες βγήκαν στα μπαλκόνια όχι για να τραγουδήσουν όπως οι Ιταλοί, αλλά για να χειροκροτήσουν και να στείλουν ένα μήνυμα συμπαράστασης και ευγνωμοσύνης προς τους γιατρούς και νοσηλευτές.

 

 

Για τους Έλληνες γιατρούς και νοσηλευτές το κάλεσμα έγινε μέσω αναρτήσεων σε Facebook και Twitter και με προσωπικά μηνύματα στο ίνμποξ. 

«Την Κυριακή 15 Μαρτίου και ώρα 21:00 ακριβώς βγαίνουμε στα μπαλκόνια μας και για πέντε λεπτά χειροκροτούμε τους Ανθρώπους που αγωνίζονται για μας...Τους Ανθρώπους του Συστήματος Υγείας...Ας ακουστεί το χειροκρότημα μας σε κάθε Νοσοκομείο και κάθε σημείο παροχής Υγείας για να τους δώσουμε κουράγιο για τις μέρες που ακολουθούν! Και όχι μόνο ...όλους τους ανθρώπους που δουλεύουν αυτή την περίοδο για εμάς!»

Την πρωτοβουλία αυτή προώθησε και η Μαρέβα Μητσοτάκη με ανάρτησή της στο Twitter.

 

 

 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ