Ελλαδα

Κορωνοϊός: Οι πολίτες ξαναβγήκαν στα μπαλκόνια να χειροκροτήσουν

Ως ένδειξη ευγνωμοσύνης για το υγειονομικό προσωπικό της χώρας που μάχεται τον Covid-19

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Δεύτερο χειροκρότημα για το ιατρικό και νοσημευτικό προσωπικό της χώρας
Δεύτερο χειροκρότημα για το ιατρικό και νοσημευτικό προσωπικό της χώρας ©(EUROKINISSI/ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ

Κορωνοϊός: Κάτοικοι από πολλές συνοικίες της Αθήνας βγήκαν στα μπαλκόνια τους το βράδυ της Κυριακής 22 Μαρτίου για να χειροκροτήσουν ξανά την προσπάθεια γιατρών και νοσηλευτών.

Στον απόηχο της ανακοίνωσης για την επιβολή της απαγόρευσης κυκλοφορίας στους πολίτες που τίθεται σε ισχύ από αύριο, Δευτέρα 23 Μαρτίου, στις 06.00 το πρωί, αρκετοί κάτοικοι σε διάφορες συνοικίες της Αθήνας βγήκαν και πάλι στα μπαλκόνια τους για τον κορωνοϊό.

Η συγκεκριμένη ενέργεια οργανώθηκε και αυτήν τη φορά μέσω social mediα και πραγματοποιήθηκε στις 21.00 το βράδυ της Κυριακής. Μέσω αυτής της κίνησης οι πολίτες λένε «ευχαριστώ» στο ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό της χώρας που δίνει καθημερινή μάχη ενάντια στον κορωνοϊό. Για δεύτερη φορά η ανταπόκριση των πολιτών ήταν εξίσου μεγάλη, όπως και η ένδειξη ευγνωμοσύνης σε όλους αυτούς που φροντίζουν τους ασθενείς με κορωνοϊό στα νοσοκομεία.

Ανέβηκαν στα 624 τα συνολικά κρούσματα κορωνοϊού στην Ελλάδα - Επιβεβαιώθηκαν 94 νέοι φορείς
Ανέβηκαν στα 624 τα συνολικά κρούσματα κορωνοϊού στην Ελλάδα - Επιβεβαιώθηκαν 94 νέοι φορείς/© athensvoice.gr/koronoios

Σημειώνεται ότι σύμφωνα με νεότερη ενημέρωση από το Υπουργείο Υγείας, επιβεβαιώθηκαν 94 νέα κρούσματα κορωνοϊού στην Ελλάδα, ανεβάζοντας τον συνολικό αριθμό σε 624, όπως φαίνεται και στη live ενημέρωση στο νέο site για τον κορωνοϊό της Athens Voice (www.athensvoice.gr/koronoios). Δυστυχώς, ανακοινώθηκε, επίσης, ότι ο αριθμός των νεκρών από τον Covid-19 ανέβηκε σε 15.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ