Ελλαδα

Αμβρόσιος: Φάρμακο για τον κορωνοϊό ο αγιασμός

«Μας σώζει από το κάθε τι. Γίνεται καθαρή η ψυχή και το σώμα» υποστηρίζει ο πρώην Μητροπολίτης Καλαβρύτων και Αιγιαλείας

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
O πρώην Μητροπολίτης Καλαβρύτων και Αιγιαλείας Αμβρόσιος
O πρώην Μητροπολίτης Καλαβρύτων και Αιγιαλείας Αμβρόσιος/© EUROKINISSI/ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ

Να ψεκαστούν με αγιασμό καλεί τους πιστούς ο Αμβρόσιος για να προστατευτούν από τον κορωνοϊό.

Με τα επιβεβαιωμένα κρούσματα κορωνοϊού στην Ελλάδα να αυξάνονται σε 84 (σ.σ. εντοπίστηκαν 11 νέοι φορείς), ο πρώην Μητροπολίτης Καλαβρύτων και Αιγιαλείας Αμβρόσιος υποστήριξε ότι ο αγιασμός είναι το φάρμακο και για τον συγκεκριμένο επικίνδυνο ιό που ήρθε από την Κίνα. Σε ομιλία του την περασμένη Παρασκευή 6 Μαρτίου 2020 στην Ιερά Μονή Αγ. Ιωάννου Θεολόγου Αιγιαλείας έδωσε οδηγίες στους πιστούς για το τι πρέπει να κάνουν με τον αγιασμό ώστε να προφυλαχθούν από τον κορωνοϊό.

«Ο αγιασμός είναι φάρμακο και μας σώζει από το κάθε τι. Όσοι τον παίρνουν με πίστη και τον γεύονται και τον μεταλαμβάνουν, γίνεται καθαρή η ψυχή και το σώμα τους. Ο κορωνοϊός είναι μολυσμός του σώματος. Έχω λοιπόν φάρμακο και για τον κορωνοϊό. Τον Μεγάλο Αγιασμό» τόνισε. Και πρόσθεσε: «Θα φροντίσετε να βρείτε ένα μπουκάλι, θα το γεμίσετε αγιασμό και όταν τελειώνει μη φοβηθείτε. Αν έχει λίγο, βάζετε νεράκι και γίνεται πάλι αγιασμός. Θα το χρησιμοποιείται ψεκάζοντας τον εαυτό σας, βάζοντας στο στόμα σας και στα χέρια σας, αν φοβηθείτε ότι πιάσατε άρρωστο και κολλήσατε και θα λέτε "Κύριε Ιησού Χριστέ, ελέησέ με". Αυτό είναι το αιώνιο και ακατανίκητο φάρμακο. Ο Μεγάλος Αγιασμός».

Δείτε το βίντεο από 15.57 και μετά...

Κορονοϊός! Θα κλείσουμε τους Ναούς;  Αμβρόσιος Πρ. Καλαβρύτων και Αιγιαλείας

 

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ