Ελλαδα

Ο Άνθιμος Ανανιάδης αποχαιρετά τον θετό του πατέρα Κώστα Βουτσά

«Ήταν ο λατρεμένος μου» είπε η τρίτη του σύζυγος Εύη Καραγιάννη

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ο Άνθιμος Ανανιάδης και η Εύη Καραγιάννη προσέρχονται στη Μητρόπολη Αθηνών για την κηδεία του Κώστα Βουτσά
Άνθιμος Ανανιάδης - Εύη Καραγιάννη © EUROKINISSI/ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ

Βαθιά συγκινημένος ο Άνθιμος Ανανιάδης είπε «αντίο» στον θετό του πατέρα Κώστα Βουτσά. Γλυκά λόγια και από την τρίτη σύζυγο του εκλιπόντος.

Σε κλίμα βαθιάς συγκίνησης ο θετός γιος του Κώστα Βουτσά Άνθιμος Ανανιάδης και η μητέρα του και τρίτη του σύζυγος Εύη Καραγιάννη αποχαιρέτισαν τον Κώστα Βουτσά.

«Αθάνατος!»

«Αθάνατος. Μετέδωσε αγάπη ανιδιοτελώς και αυτή είναι η διδαχή στη ζωή, να μπορέοσυμε να μάθουμε όλοι έστω και λίγο από αυτή την αγάπη που μετέδωσε με όλη του την καρδιά, για οτιδήποτε έκανε, για τη φλόγα, για το πάθος. Κώστα ευχαριστούμε. Θα σε αγαπούμε για πάντα», ήταν τα συγκινητικά λόγια του Άνθιμου Ανανιάδη για τον σπουδαίο Κώστα Βουτσά κατά την εκφώνηση του επικήδειου.

Άνθιμος Ανανιάδης: Το συγκινητικό αντίο στον Κώστα Βουτσά!

«Ήταν μαχητής μέχρι το τέλος»

Προσερχόμενος στη Μητρόπολη Αθηνών προσήλθε και ο ηθοποιός Άνθιμος Ανανιάδης, τον οποίο ο Κώστας Βουτσάς είχε μεγαλώσει σαν παιδί του, όταν παντρεύτηκε τη μητέρα του Εύη Καραγιάννη.  «Ήταν μαχητής μέχρι το τέλος και μας προετοίμασε, μας έδωσε χρόνο να του πω “σ’ αγαπώ” και “πόσο περήφανος νιώθω” και τη τιμή έχω για τον άνθρωπο αυτό», δήλωσε ο Άνθιμος.

H Εύη Καραγιάννη συμπλήρωσε: «Ήταν ο λατρεμένος μου, ζήσαμε πολλά χρόνια μαζί. Μεγάλωσε τον Άνθιμο με τόση αγάπη σαν να ήταν δικό του παιδί αυτό και μόνο για μια μητέρα λέει πολλά».

Συγκλονισμένοι ο Άνθιμος Ανανιάδης και η πρώην σύζυγος του Βουτσά, Εύη Καραγιάννη | OPEN TV

«Ευχαριστώ το Θεό που σε έφερε στο δρόμο μου»

Μάλιστα, ο ίδιος ανέβασε κι ένα πολύ συγκινητικό βίντεο θέλησε ο Άνθιμος Ανανιάδης να αποχαιρετήσει τον δικό του Κώστα Βουτσά. Συγκεκριμένα, ο Άνθιμος Ανανιάδης δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Ιnstagram ένα βίντεο στο οποίο είναι αγκαλιά με τον Κώστα Βουτσά, ενώ ακολουθούν σκηνές από ταινίες που έπαιξε ο μεγάλος κωμικός. «Ευχαριστώ το Θεό που σε έφερε στο δρόμο μου» έγραψε  ο Άνθιμος Ανανιάδης στη λεζάντα της συγκινητικής του ανάρτησης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ