- CITY GUIDE
- PODCAST
-
14°
Κώστας Βουτσάς: Συγκίνησε η Νικολέτα Βουτσά με τον επικήδειό της
«Τον αφήσαμε να κοιμηθεί με ένα πρόσωπο γαλήνιο»
«Τον αφήσαμε να κοιμηθεί με ένα πρόσωπο γαλήνιο». Συγκίνησε η Νικολέτα Βουτσά με τον επικήδειό της στην κηδεία του πατέρα της, Κώστα Βουτσά.
Με έναν συγκλονιστικό επικήδειο που προκάλεσε συγκίνηση, αλλά και γλυκιά χαρά αποχαιρέτισε τον αγαπημένο της πατέρα, Κώστα Βουτσά, η κόρη του Νικολέτα.
«Είμαι η κόρη του. Είμαι μια από τα χιλιάδες παιδιά του. Πιστεύω πως ο λόγος που αποφάσισε, το τονίζω αποφάσισε, να είναι σήμερα εδώ, δηλαδή να φύγει, είναι επειδή κάποιος από πάνω πρέπει να του σφύριξε ότι έρχεται ανάσταση νεκρών πολύ σύντομα.
»Ο μπαμπάς μας έφυγε μετά από μια οικογενειακή γιορτή, ήμασταν πάνω απ' το κεφάλι του, τραγουδούσαμε, λέγαμε αστεία, γελούσαμε και του δείχναμε βιντεάκια τον εαυτό του.
»Τον αφήσαμε να κοιμηθεί με ένα πρόσωπο γαλήνιο. Εγώ σήμερα γιορτάζω τον άνθρωπο που εκπροσώπησε τη ζωή. Αν ήταν η ζωή άνθρωπος, θα σηκωνόταν. Είσαι ο μπαμπάς μου και Σ-Α-Γ-Α-Π-Ω» είπε η Νικολέτα Βουτσά για τον πατέρα της Κώστα Βουτσά.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Οι αναμνήσεις από τη Λεωφόρο, η σχέση με τον Παναθηναϊκό, η Θύρα 13 και το περιστατικό με το «κουμπούρι»
Συγγενείς, φίλοι και θαυμαστές θα τιμήσουν τη μνήμη του τραγουδιστή
Συνελήφθη για παράβαση σχετική με τη διατάραξη της τάξης
Στο νοσοκομείο πλήρωμα και οδηγός του ΙΧ
Πού εντοπίζονται καθυστερήσεις στους κεντρικούς οδικούς άξονες του λεκανοπεδίου
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Λύθηκε το χειρόφρενο
Τι καιρό περιμένουμε στην Αττική
20 χρόνια μετά τη βύθισή του
Το χρονικό της υπόθεσης
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.