- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Κώστας Βουτσάς: Συγκίνησε η Νικολέτα Βουτσά με τον επικήδειό της
«Τον αφήσαμε να κοιμηθεί με ένα πρόσωπο γαλήνιο»
«Τον αφήσαμε να κοιμηθεί με ένα πρόσωπο γαλήνιο». Συγκίνησε η Νικολέτα Βουτσά με τον επικήδειό της στην κηδεία του πατέρα της, Κώστα Βουτσά.
Με έναν συγκλονιστικό επικήδειο που προκάλεσε συγκίνηση, αλλά και γλυκιά χαρά αποχαιρέτισε τον αγαπημένο της πατέρα, Κώστα Βουτσά, η κόρη του Νικολέτα.
«Είμαι η κόρη του. Είμαι μια από τα χιλιάδες παιδιά του. Πιστεύω πως ο λόγος που αποφάσισε, το τονίζω αποφάσισε, να είναι σήμερα εδώ, δηλαδή να φύγει, είναι επειδή κάποιος από πάνω πρέπει να του σφύριξε ότι έρχεται ανάσταση νεκρών πολύ σύντομα.
»Ο μπαμπάς μας έφυγε μετά από μια οικογενειακή γιορτή, ήμασταν πάνω απ' το κεφάλι του, τραγουδούσαμε, λέγαμε αστεία, γελούσαμε και του δείχναμε βιντεάκια τον εαυτό του.
»Τον αφήσαμε να κοιμηθεί με ένα πρόσωπο γαλήνιο. Εγώ σήμερα γιορτάζω τον άνθρωπο που εκπροσώπησε τη ζωή. Αν ήταν η ζωή άνθρωπος, θα σηκωνόταν. Είσαι ο μπαμπάς μου και Σ-Α-Γ-Α-Π-Ω» είπε η Νικολέτα Βουτσά για τον πατέρα της Κώστα Βουτσά.
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Προτεραιότητα η ενίσχυση της έρευνας, η διεθνοποίηση και η επίλυση του στεγαστικού
Θέτουν νέα ερωτήματα για την πορεία της δικαστικής διερεύνησης
Το χρονικό της υπόθεσης
Κατηγορείται για απάτες και πλαστογραφίες
Κλειστό το μονοπάτι για τη Μονή Στομίου
Η οργάνωση έχει περιθάλψει φέτος 73 αλεπούδες
Συναγερμός στην Πυροσβεστική
Για ψευδείς δηλώσεις εκτάσεων σε νησιά από παραγωγούς στην Κρήτη
Τι κατήγγειλε η νεαρή κοπέλα
Μία από τις προτάσεις έχει σχεδιαστεί από Ελληνίδα γραφίστρια
Τι αλλάζει στις δύο γραμμές
Το χρονικό της υπόθεσης
Ηλικίας από 14 έως 17 ετών
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Η στιγμή της σύγκρουσης καταγράφηκε από κάμερα που ήταν τοποθετημένη στο ταμπλό του ταξί
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Τι είπε μεταξύ άλλων η εκπρόσωπος Τύπου της ΕΛ.ΑΣ.
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.