Ελλαδα

Φονικό στις Μοίρες: Συγκλονίζει ο εγγονός του θύματος (video)

Νέα καταγγελία για επίθεση του 51χρονου σε γυναίκα

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
eggonos-moires.jpg
Ο 17χρονος εγγονός του θύματος στις Μοίρες Ηρακλείου © neakriti.gr

«Θα μας σκότωνε όλους! Με κοιτούσε στα μάτια και με σημάδευε με το όπλο» Συγκλονίζει ο εγγονός του θύματος στις Μοίρες στη Μεσαρά Ηρακλείου Κρήτης.

Δραματική ήταν η περιγραφή του εγγονού του άτυχου 79χρονου που έπεσε νεκρός από το όπλο του φερόμενου ως δράστη στις Μοίρες στη Μεσαρά Ηρακλείου Κρήτης.

Ο 17χρονος περιέγραψε στον τηλεοπτικό σταθμό Star Channel τις τρομακτικές στιγμές που βίωσε, όταν έπεσαν οι πυροβολισμοί στο σπίτι, πώς είδε τον ίδιο τον παππού του νεκρό και πώς κατάφερε να σώσει τη γιαγιά του μέσα στον καταιγισμό πυροβολισμών.

«Χτύπησε την πόρτα του δωματίου, όπου ήμουν με τους φίλους μου. Άνοιξα και είδα μπροστά μου έναν άγνωστο. Είδα ότι κάτι δεν πάει καλά και προσπάθησαν να λειτουργήσουν ψύχραιμα. Φώναξα τον παππού μου, αλλά του είπα να προσέχει. Ο παππούς μου προσφέρθηκε να του μιλήσει για να λυθεί η κατάσταση, όπως θα έκανε ο οποιοσδήποτε. Αρνήθηκε να του απαντήσει στις ερωτήσεις που του έκανε για την πρώην σύζυγό του και τότε όπλισε και άρχισε να πυροβολεί. Εγώ νόμιζα ότι πυροβολεί στον αέρα, δε μου πήγαινε στο μυαλό ότι μπορεί να σκότωνε έναν άνθρωπο», είπε ο 17χρονος.

Βγήκε έξω και βρήκε τον παππού του σε μια λίμνη αίματος και την γιαγιά του από πάνω του να ουρλιάζει και να κλαίει.

«Θόλωσα κι έκανα ό,τι μπορούσαν για να σώσω αυτόν που ήταν όρθιος, τη γιαγιά μου. Την έσυρα μέσα στο σπίτι, έκλεισα την πόρτα και κάλεσε ασθενοφόρο και την αστυνομία. Ήμουν σε σοκ. Άκουσα να πυροβολεί άλλες πέντε φορές και εκ των υστέρων είδα τα σημάδια από τις σφαίρες στην πόρτα της γκαρσονιέρας, όπου ήταν οι φίλοι μου. Ευτυχώς είχαν φύγει από την πίσω πόρτα», συνέχισε.

Όπως είπε, θα μπορούσε και ο ίδιος να είχε πέσει θύμα του 51χρονου. «Με κοιτούσε στα μάτια και με σημάδευε με το όπλο. Θα μπορούσε να με είχε σκοτώσει κι εμένα εκείνη τη στιγμή», είπε ο νεαρός και συμπλήρωσε ότι «αν του έλεγα μία κουβέντα παραπάνω θα είχε πυροβολήσει κι εμένα».

«Θα μας σκότωνε όλους!» κατέληξε, μιλώντας στους δημοσιογράφους την στιγμή που ο φερόμενος ως δράστης της δολοφονίας οδηγείτο στον ανακριτή για να απολογηθεί για τις πράξεις του.

Στη φυλακή ο 51χρόνος για την δολοφονία στις Μοίρες

Καταγγελία για επίθεση 51χρονου σε γυναίκα

Την ίδια στιγμή, στο φως της δημοσιότητας ήρθε η καταγγελία μιας Ρωσίδας η οποία κατήγγειλε ότι είχε δεχτεί επίθεση από τον 51χρονο που κατηγορείται για το έγκλημα στις Μοίρες. Όπως τόνισε το περιστατικό εκτυλίχθηκε δύο μήνες πριν όταν βρισκόταν σε βιβλιοπωλείο όταν ο 51χρονος την πλησίασε, την ρώτησε από κατάγεται και σύμφωνα με την καταγγελία άρχισε να τη βρίζει. Όπως πάντα ισχυρίζεται η αλλοδαπή της επιτέθηκε με σκοπό να την χτυπήσει.

Μάλιστα, περιέγραψε χαρακτηριστικά τον 51χρονο ως «επικίνδυνο άνθρωπο».

Φονικό στις Μοίρες

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ