- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Αττική: «Λουκέτο» της ΕΛΑΣ σε 3 «εργοστάσια» καλλιέργειας κάνναβης
Δείτε βίντεο - Πέντε συλλήψεις
Εξάρθρωση σπείρας στην Αττική που καλλιεργούσε και διέθετε σημαντικές ποσότητες κάνναβης.
Πολυμελής σπείρα που έκανε υδροπονική καλλιέργεια δενδρυλλίων κάνναβης και διέθετε στη συνέχεια σημαντικές ποσότητες της συγκεκριμένης ναρκωτικής ουσίας, εξαρθρώθηκε από την Υποδιεύθυνση Δίωξης Ναρκωτικών της Ασφάλειας Αττικής. Σύμφωνα με την Αστυνομία, τα τρία εργαστήρια που εντοπίστηκαν, σε Παλλήνη, Κορωπί και Διόνυσο, ήταν πλήρως οργανωμένα και διέθεταν σύγχρονο εξοπλισμό.
Σε οργανωμένη αστυνομική επιχείρηση που πραγματοποιήθηκε, με τη συνδρομή Ομάδων Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.), συνελήφθησαν πέντε 5 άτομα, εκ των οποίων 4 Έλληνες, ηλικίας 45, 47, 49 και 42 ετών και ένας 26χρονος αλλοδαπός, ενώ ταυτοποιήθηκαν τα στοιχεία ακόμη δύο συνεργών τους (46 και 63 ετών). Η αστυνομία εκτιμά ότι το παράνομο κέρδος του κυκλώματος ξεπερνά το ποσό των 75.000 ευρώ.
Σε έρευνες οι οποίες πραγματοποιήθηκαν σε οικίες, οικήματα, χώρους στάθμευσης και αποθήκες, που χρησιμοποιούσαν οι συλληφθέντες, σε Κορωπί, Παλλήνη, Διόνυσο, Θρακομακεδόνες, Γέρακα, Άλιμο, Μαρούσι και Νέο Κόσμο, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, μεταξύ άλλων: 37 κιλά κάνναβη, 2 κιλά αποξηραμένα δενδρύλλια και κλώνοι κάνναβης, κυνηγετική καραμπίνα, 34 φυσίγγια και σπαθί, καθώς και 4 αυτοκίνητα.
Οι συλληφθέντες, με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος τους, για κατά περίπτωση εγκληματική οργάνωση, παράβαση νομοθεσίας περί ναρκωτικών και όπλων, οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Πότε θα χτυπήσει ξανά το κουδούνι για την επιστροφή;
Μεγάλη πυρκαγιά ξέσπασε το μεσημέρι του Σαββάτου
Ισχυρές επίγειες δυνάμεις και πεζοπόρα τμήματα της ΕΜΟΔΕ δίνουν μάχη με τις φλόγες
Η Maran Tankers επιβεβαιώνει το πλήγμα στο ελληνικό τάνκερ - Το πλήρωμα είναι ασφαλές
Ξεκινούν εργασίες για 5G και αλλαγή σιδηροτροχιών - Πώς θα εξυπηρετούνται οι επιβάτες
Έντονη διαμαρτυρία από τον Βασίλη Κικίλια για τη στοχοποίηση της ελληνικής ναυτιλίας
Η δεισιδαιμονία γύρω από τη συγκεκριμένη ημερομηνία είναι σχετικά πρόσφατη στη δυτική κουλτούρα
Δρομολόγια μέχρι το ΣΕΦ ή την Αγία Τριάδα Πειραιά σε συγκεκριμένες ώρες λόγω κατεδαφίσεων και αγώνα δρόμου
Η άνοδος των καυσίμων λόγω γεωπολιτικών εξελίξεων πιέζει τα εισιτήρια, με όλα τα σενάρια ανοικτά
Το ιστορικό του έργου και οι δύο βλάβες του αγωγού - Το νησί συνεχίζει να αντιμετωπίζει προβλήματα με το πόσιμο νερό
Πιλοτική εφαρμογή στον αυτοκινητόδρομο Πάτρα – Πύργος με ηλεκτρονικό πομποδέκτη και χιλιομετρική χρέωση
Ο μετεωρολόγος επισημαίνει πάντως ότι προς το παρόν δεν διαφαίνεται κάποιο ακραίο καιρικό φαινόμενο
Η εισαγωγή θα γίνει μέσω γραπτής δοκιμασίας γνώσεων και δεξιοτήτων
Μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο αλλά υπέκυψε στα τραύματά του
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Καλλιτέχνες και φίλοι βρέθηκαν στο Κοιμητήριο Βούλας
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.