- CITY GUIDE
- PODCAST
-
10°
Οι θυελλώδεις άνεμοι και η χιονόπτωση οδήγησαν στη λήψη της απόφασης να μείνει κλειστό στο χιονοδρομικό Βόρας - Καϊμάκτσαλαν.
Κλειστό, λόγω χιονοθύελλας, είναι το χιονοδρομικό κέντρο Βόρας- Καϊμάκτσαλαν, στο νομό Πέλλας, δήλωσε στο Αθηναϊκό-Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων, ο διευθυντής του Πάνος Παναγιωτόπουλος, επισημαίνοντας ότι από χθες το βράδυ μέχρι τις 12 το μεσημέρι, οι θυελλώδεις άνεμοι και η χιονόπτωση οδήγησαν στη λήψη της απόφασης αυτής για λόγους ασφαλείας.
Ο ίδιος σημείωσε ότι, αύριο το πρωί, ανήμερα των Χριστουγέννων, θα υπάρξει νεότερη ενημέρωση και αν βελτιωθούν οι καιρικές συνθήκες και το επιτρέψουν, τότε το χιονοδρομικό κέντρο θα ανοίξει για να υποδεχθεί τους επισκέπτες του.
Προς το παρόν, στο χιονοδρομικό κέντρο παραμένουν οι φύλακες και οι χειριστές των μηχανημάτων αποχιονισμού, τα οποία θα προχωρήσουν σε αυτές τις εργασίες, όταν το επιτρέψουν οι καιρικές συνθήκες.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Πώς ονομαζόταν το πρώτο ελληνικής κατασκευής τρόλεϊ;
Τι πρέπει να γνωρίζουν οι δικαιούχοι
Μικρή πτώση θερμοκρασίας - Αναλυτική πρόγνωση από το meteo και την ΕΜΥ
Πρόκειται για πολύ δύσκολη μεταφορά διότι απαιτείται ειδικός εξοπλισμός
Η αστυνομία προχώρησε σε μία προσαγωγή υπόπτου
Όπως εξηγεί, ένιωσε την ανάγκη να μιλήσει ανοιχτά
Το συγκεκριμένο τμήμα είχε διακοπεί από τις 11 το πρωί
Ξεκίνησε έρευνα για τις συνθήκες του συμβάντος
Νέος νόμος φέρνει ψηφιακό σύστημα καταγραφής παραβάσεων - Στόχος η πρόληψη τροχαίων
Αναλυτικά οι διακοπές κυκλοφορίας σε βασικές οδούς της πρωτεύουσας την Κυριακή το πρωί
Η πρόγνωση για την Κυριακή 7 Δεκεμβρίου από το meteo και την ΕΜΥ
Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης διασώθηκαν δύο άνθρωποι
Έχουν γίνει ήδη δεκάδες προσαγωγές
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.