Ελλαδα

Ανεξέλεγκτο τζιπ έπεσε στη βιτρίνα με τις μπουγάτσες (video)

Για να γλιτώσει από την καταδίωξη της Αστυνομίας στο κέντρο της Θεσσαλονίκης

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Thestival.gr Καταδιωκόμενο ΙΧ κατέληξε σε βιτρίνα καταστήματος

Τζιπ κατέληξε στο εσωτερικό καταστήματος με μπουγάτσες στο κέντρο της Θεσσαλονίκης μετά από καταδίωξη της Αστυνομίας.

Τζιπ κατέληξε στο εσωτερικό καταστήματος με μπουγάτσες στο κέντρο της Θεσσαλονίκης. Ο οδηγός έχασε τον έλεγχο του οχήματος στην προσπάθειά του να γλιτώσει από την καταδίωξη περιπολικού της Αστυνομίας τα ξημερώματα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του thestival.gr, η καταδίωξη του οχήματος ξεκίνησε από το Δερβένι. Το πλήρωμα του περιπολικού έκρινε ύποπτους τους επιβαίνοντες στο τζιπ και έκανε σήμα στον οδηγό του για να σταματήσει. Εκείνος ανέπτυξε ταχύτητα με σκοπό να διαφύγει.

Το όχημα κινήθηκε με μεγάλη ταχύτητα σε όλη την οδό Λαγκαδά, παραβιάζοντας τους ερυθρούς σηματοδότες. Λίγο πριν τον Βαρδάρη, στη συμβολή των οδών Λαγκαδά και Αφροδίτης, ο οδηγός και ο συνοδηγός του καταδιωκόμενου οχήματος άνοιξαν τις πόρτες και πήδηξαν στον δρόμο. Το αυτοκίνητο συνέχισε την τρελή πορεία ανεξέλεγκτο και κατέληξε στην τζαμαρία του μπουγατσατζίδικου. Από θαύμα δεν υπήρξαν θύματα καθώς το κατάστημα ήταν ανοικτό.

Οι δύο επιβαίνοντες τράπηκαν σε φυγή. Ακολούθησαν αναζητήσεις στην ευρύτερη περιοχή όμως δεν κατέστη δυνατός ο εντοπισμός τους.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ