- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Ανεξέλεγκτο τζιπ έπεσε στη βιτρίνα με τις μπουγάτσες (video)
Για να γλιτώσει από την καταδίωξη της Αστυνομίας στο κέντρο της Θεσσαλονίκης
Τζιπ κατέληξε στο εσωτερικό καταστήματος με μπουγάτσες στο κέντρο της Θεσσαλονίκης μετά από καταδίωξη της Αστυνομίας.
Τζιπ κατέληξε στο εσωτερικό καταστήματος με μπουγάτσες στο κέντρο της Θεσσαλονίκης. Ο οδηγός έχασε τον έλεγχο του οχήματος στην προσπάθειά του να γλιτώσει από την καταδίωξη περιπολικού της Αστυνομίας τα ξημερώματα.
Σύμφωνα με πληροφορίες του thestival.gr, η καταδίωξη του οχήματος ξεκίνησε από το Δερβένι. Το πλήρωμα του περιπολικού έκρινε ύποπτους τους επιβαίνοντες στο τζιπ και έκανε σήμα στον οδηγό του για να σταματήσει. Εκείνος ανέπτυξε ταχύτητα με σκοπό να διαφύγει.
Το όχημα κινήθηκε με μεγάλη ταχύτητα σε όλη την οδό Λαγκαδά, παραβιάζοντας τους ερυθρούς σηματοδότες. Λίγο πριν τον Βαρδάρη, στη συμβολή των οδών Λαγκαδά και Αφροδίτης, ο οδηγός και ο συνοδηγός του καταδιωκόμενου οχήματος άνοιξαν τις πόρτες και πήδηξαν στον δρόμο. Το αυτοκίνητο συνέχισε την τρελή πορεία ανεξέλεγκτο και κατέληξε στην τζαμαρία του μπουγατσατζίδικου. Από θαύμα δεν υπήρξαν θύματα καθώς το κατάστημα ήταν ανοικτό.
Οι δύο επιβαίνοντες τράπηκαν σε φυγή. Ακολούθησαν αναζητήσεις στην ευρύτερη περιοχή όμως δεν κατέστη δυνατός ο εντοπισμός τους.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Όλα όσα πρέπει να γνωρίζουν μαθητές και γονείς
Το βίντεο που οδήγησε στη σύλληψη
Kαταδικάστηκε από το Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης
Ισχυρές δυνάμεις της Πυροσβεστικής στο σημείο
Αλλάζει το σκηνικό - Πότε θα ανέβει εκ νέου η θερμοκρασία
Mε 235 κάμερες, 10 drones και 24 πηγές δεδομένων
«Έχουν διενεργηθεί πραγματογνωμοσύνες σε 14 κτίρια, υπάρχουν καθιζήσεις»
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Η πόλη στολίζεται με στοιχεία της ιαπωνικής παράδοσης - Γιρλάντες και παραδοσιακές αναφορές κοσμούν το κέντρο
Το χρονικό της υπόθεσης
Αναστάτωση σε πτήση από το Νιουκάστλ προς το Ηράκλειο - Επιθετική συμπεριφορά στο πλήρωμα
Τραυματίστηκε και μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης «Γ. Παπανικολάου»
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.