Ελλαδα

Ανοιχτό και το ενδεχόμενο της αυτοκτονίας για τον θάνατο άντρα στο Κουκάκι

Ο 46χρονος έπεσε από τον 5ο όροφο κτιρίου της Περιφέρειας Αττικής, όπου ήταν υπάλληλος.

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
koykaki.jpg
Κουκάκι © INTIME NEWS / ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΣΤΕΛΙΟΣ

Εργαζόμενος στην Περιφέρεια Αττικής ήταν ο 46χρονος άντρας που έπεσε από όροφο κτιρίου στο Κουκάκι και σκοτώθηκε. Οι Αρχές δεν αποκλείουν την αυτοκτονία.

Τα αίτια του θανάτου του 46χρονου άντρα, ο οποίος ήταν εργαζόμενος στην Περιφέρεια Αττικής,  ερευνούν οι Αρχές, σύμφωνα με πληροφορίες. Ο άντρας σκοτώθηκε πέφτοντας από τον 5ο όροφο κτιρίου της Περιφέρειας, στην οδό Φαλήρου στο Κουκάκι. Ο Γιώργος Πατούλης εξέφρασε τα συλλυπητήριά του, ενώ κήρυξε τριήμερο πένθος στην Περιφέρεια. Επιπλέον δεν θα φωταγωγηθεί, κατόπιν απόφασης του Περιφερειάρχη, όπως ήταν προγραμματισμένο για απόψε Παρασκευή, το χριστουγεννιάτικο δέντρο στο Πεδίον του Άρεως.

Τι αναφέρει σε ανάρτησή του ο Γιώργος Πατούλης
«Σήμερα έχασε τη ζωή του ένα μέλος της οικογένειας μας. Τα θερμά μας συλλυπητήρια προς την οικογένεια του, για τον τραγικό θάνατο εργαζόμενου της Περιφέρειας Αττικής σήμερα το μεσημέρι. Κηρύσσεται τριήμερο πένθος στην Περιφέρεια Αττικής. Παράλληλα, αναβάλλεται η σημερινή εκδήλωση φωταγώγησης του Χριστουγεννιάτικου δέντρου της Περιφέρειας, στο Πεδίο του Άρεως», έγραψε ο Περιφερειάρχης Αττικής, Γιώργος Πατούλης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ