- CITY GUIDE
- PODCAST
-
19°
Αθωώθηκε 38χρονος αλλοδαπός που κατηγορήθηκε για διακίνηση ηρωίνης
Το Χημείο διαπίστωσε ότι συνελήφθη για λάθος ουσία
Σε καθεστώς ελευθερίας βρίσκεται μετά την αθώωση του από δικαστήριο της Θεσσαλονίκης 38χρονος αλλοδαπός που είχε προφυλακιστεί για διακίνηση ναρκωτικών.
Σε καθεστώς ελευθερίας βρίσκεται μετά την αθώωση του από δικαστήριο της Θεσσαλονίκης 38χρονος αλλοδαπός που είχε προφυλακιστεί στις αρχές του έτους με την κατηγορία της διακίνησης ναρκωτικών.
Αστυνομικοί τον είχαν συλλάβει στις 26 Ιανουαρίου σε αγροτική περιοχή του Κιλκίς για κατοχή και εισαγωγή στην ελληνική επικράτεια «ποσότητας 827 γραμμαρίων ηρωίνης», όπως αναφερόταν στη δικογραφία που σχηματίστηκε εις βάρος του.
Δείγμα της κατασχεθείσας ουσίας που χαρακτηρίστηκε ως ηρωίνη εστάλη στο Χημείο, το οποίο, ενάμισι μήνα αργότερα και κατόπιν εξέτασης, βεβαίωσε εγγράφως ότι δεν επρόκειτο περί ναρκωτικής ουσίας, χωρίς όμως να προσδιορίζει τι ακριβώς είναι.
Υπό τις συνθήκες αυτές ο 38χρονος, που από την πρώτη στιγμή ισχυριζόταν ότι ουδεμία σχέση έχει με εμπορία ναρκωτικών, προσέφυγε κατά του μέτρου της προσωρινής κράτησης που όμως απορρίφθηκε και η υπόθεση οδηγήθηκε στο ακροατήριο του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων.
Αξιολογώντας την έκθεση του Χημείου που αναζητήθηκε στον φάκελο της δικογραφίας, το δικαστήριο αποφάσισε να τον αθωώσει για τη συνδεόμενη με τα ναρκωτικά πράξη και επέβαλε φυλάκιση 3 μηνών για παράνομη είσοδο στην ελληνική επικράτεια.
Ο καταγόμενος από τη Βόρεια Μακεδονία άνδρας, που φέρεται να είναι βοσκός, επανέλαβε την αθωότητα του, εκτιμώντας ότι έπεσε θύμα μεθόδευσης από πρόσωπο, πιθανότατα εμπόρου ναρκωτικών, για λογαριασμό του οποίου και έναντι απατηλούς υπόσχεσης, ανέλαβε να μεταφέρει την «απροσδιόριστη ουσία» στην Ελλάδα.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Στο σημείο έσπευσαν δυνάμεις της Πυροσβεστικής
Η πυρκαγιά εκδηλώθηκε στις εγκαταστάσεις της AKFA
Παράταση στη Γραμμή 1 του Μετρό για την εξυπηρέτηση των θεατών
Ο υπάλληλος που τραυματίστηκε μεταφέρθηκε άμεσα στο νοσοκομείο
Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε
Είχε καταδικαστεί σε τέσσερα χρόνια φυλάκιση
Χειροπέδες σε 39χρονο πέρασαν οι αστυνομικοί
Στο σημείο επιχειρούν 25 πυροσβέστες, 8 οχήματα και 2 αεροσκάφη
Σε απόλυτους αριθμούς, τις μεγαλύτερες αυξήσεις παρουσίασαν η Πελοπόννησος, η Αν. Μακεδονία και Θράκη και η Θεσσαλία
Το νέο εγχείρημα δεν εστιάζει μόνο στις υποδομές, αλλά και στην ανθρώπινη διάσταση της κλιματικής προετοιμασίας
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Η ανακοίνωση της ομάδας «Αρχέλων»
Συναγερμός στην Πυροσβεστική
Στο επίκεντρο υπάλληλος του ιατρείου
Νέες αποκαλύψεις και καταγγελίες που έρχονται στο φως
Πότε θα είναι η τελευταία φορά που θα έχουμε χειμερινή ώρα
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.