- CITY GUIDE
- PODCAST
-
10°
Βέροια: Νεκρός 29χρονος σε εργατικό δυστύχημα
Στο σημείο μετέβησαν αστυνομικοί του αρμόδιου γραφείου εγκληματολογικών ερευνών
29χρονος έχασε τη ζωή του σε εργατικό δυστύχημα πους συνέβη σε λατομείο στους Γεωργιανούς Ημαθίας. Τις συνθήκες ερευνούν οι αρμόδιες αρχές.
Τις συνθήκες υπό τις οποίες 29χρονος έχασε τη ζωή του σε εργατικό δυστύχημα πους συνέβη σε λατομείο στους Γεωργιανούς Ημαθίας, ερευνούν οι αρμόδιες αρχές.
Το περιστατικό συνέβη στη 1.30 μετά το μεσημέρι στη θέση «Ντουρμάνι» την ώρα που εκτελούνταν εργασίες αποκομιδής αδρανών υλικών.
Σύμφωνα με την Αστυνομία, κινούμενος πεζός μπροστά από φορτωτή ο άτυχος άνδρας -ελληνικής καταγωγής- φαίνεται να παρασύρθηκε από τον κουβά του οχήματος με συνέπεια να τραυματιστεί θανάσιμα.
Για το συμβάν συνελήφθησαν ο χειριστής του φορτωτή και ο υπεύθυνος του λατομείου που αφέθηκαν στη συνέχεια ελεύθεροι με προφορική εντολή εισαγγελέα.
Στο σημείο μετέβησαν αστυνομικοί του αρμόδιου γραφείου εγκληματολογικών ερευνών, όπως επίσης κλιμάκιο του Σώματος Επιθεώρησης Εργασίας για να διερευνήσουν τις συνθήκες του δυστυχήματος, ενώ η προανάκριση διεξάγεται από το αστυνομικό τμήμα Βέροιας.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Τεράστιοι όγκοι νερού από την κακοκαιρία «Byron» έσπασαν τα αναχώματα
Τραυματίστηκε ένας αστυνομικός από ρίψη πέτρας και μεταφέρθηκε στο 424 Στρατιωτικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης
Πότε ξεκινά η επαναλειτουργία της βασικής γραμμής
Αναλυτικά η πρόγνωση του καιρού το Σαββατοκύριακο
Από το μεσημέρι η στάθμη του ποταμού έχει ανέβει δύο μέτρα
Οι σταθμοί αυτοί θα κλείσουν εκ νέου στις 17:00
Γιατροί «στόχευαν» ΑΜΚΑ για εικονικές συνταγογραφήσεις
Υπερχείλισε χείμαρρος στη Φοινικούντα
Βροχοπτώσεις άνω των 40–50 mm/ώρα στην Αττική από την κακοκαιρία Byron
Ισχυρές βροχές και καταιγίδες σε πολλές περιοχές της χώρας
Ομάδα αγροτών προσπάθησε να περάσει τον αστυνομικό κλοιό και να κινηθεί προς το αεροδρόμιο «Μακεδονία»
Τι ζητά ο δήμαρχος από τον Νίκο Χαρδαλιά
Συνεχίζονται οι ισχυρές βροχοπτώσεις - Οδηγίες για ασφάλεια και δικαιώματα
Πού έχει αποκατασταθεί η κυκλοφορία
Δεν μπορούσε να προσεγγίσει Super Puma λόγω των καιρικών συνθηκών
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Επικαιροποιήθηκε το έκτακτο δελτίο της ΕΜΥ
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.