- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Ο καιρός σήμερα: Καλό μήνα με πτώση της θερμοκρασίας
Αναλυτικά η πρόγνωση από την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία
Στην Αττική αναμένονται αραιές νεφώσεις που κατά περιόδους θα είναι πυκνότερες. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 11 έως 14 βαθμούς Κελσίου.
Λίγες τοπικές βροχές και πιθανώς ασθενείς τοπικές χιονοπτώσεις στα βόρεια την Κυριακή 1 Δεκεμβρίου 2019. Σημαντική πτώση της θερμοκρασίας, κυρίως στα κεντρικά και βόρεια. Έως 8 μποφόρ στο Αιγαίο με σταδιακή εξασθένηση.
Πιο αναλυτικά, στο Αιγαίο αναμένονται νεφώσεις που κατά τόπους θα είναι πυκνές. Στην υπόλοιπη χώρα αναμένεται ηλιοφάνεια, σταδιακά όμως θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις. Τοπικές βροχές θα σημειωθούν στη Θράκη έως το πρωί και στο Αιγαίο και κυρίως στην Κρήτη έως το μεσημέρι, ενώ από το μεσημέρι κι έπειτα ασθενείς τοπικές βροχές αναμένονται στην Νότια Πελοπόννησο και την Ανατολική Θεσσαλία και Στερεά Ελλάδα. Πιθανότητα ασθενών χιονοπτώσεων, ακόμη και σε περιοχές χαμηλού υψομέτρου, υπάρχει στη Θράκη έως το πρωί και στο Πήλιο προς το βράδυ.
Η θερμοκρασία στη Δυτική Μακεδονία θα κυμανθεί από -4 έως 7 βαθμούς, στην υπόλοιπη Μακεδονία και στη Θράκη από -1 έως 9, στη Θεσσαλία από 4 έως 13, στα δυτικά ηπειρωτικά από 5 έως 18, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά από 9 έως 15, στα νησιά του Ιονίου από 10 έως 17, στα νησιά του Βορείου Αιγαίου από 7 έως 13, στα νησιά του υπολοίπου Αιγαίου από 13 έως 17 (έως 19 με 20 στα Δωδεκάνησα) και στην Κρήτη από 15 έως 19.
Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 5 έως 7 και τοπικά έως 8 στο Κεντρικό και Βόρειο Αιγαίο έως 8 μποφόρ, με εξασθένηση κατά 1 έως 2 μποφόρ από το μεσημέρι. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά από βόρειες και βορειοανατολικές διευθύνσεις 2 έως 4 και τοπικά έως 5 μποφόρ από το απόγευμα όμως θα γίνουν νοτιοανατολικοί 3 έως 5 μποφόρ και ιδιαίτερα στον Πατραϊκό έως 6 μποφόρ.
Στην Αττική αναμένονται αραιές νεφώσεις που κατά περιόδους θα είναι πυκνότερες. Πιθανότητα για ασθενείς τοπικές βροχές υπάρχει στα βόρεια του νομού. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 4 έως 6 μποφόρ με εξασθένηση κατά 1 έως 2 μποφόρ. Η θερμοκρασία στο κέντρο των Αθηνών θα κυμανθεί από 11 έως 14 βαθμούς.
Στη Θεσσαλονίκη αναμένεται ηλιοφάνεια, από το απόγευμα όμως θα αναπτυχθούν νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά από βορειοδυτικές διευθύνσεις 3 έως 5 και στο Θερμαϊκό 5 έως 7 μποφόρ, σταδιακά όμως θα εξασθενήσουν σημαντικά και θα στραφούν σε ανατολικούς έως 3 μποφόρ. Η θερμοκρασία στο κέντρο της πόλης θα κυμανθεί από 4 έως 9 βαθμούς.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Η Maran Tankers επιβεβαιώνει το πλήγμα στο ελληνικό τάνκερ - Το πλήρωμα είναι ασφαλές
Ξεκινούν εργασίες για 5G και αλλαγή σιδηροτροχιών - Πώς θα εξυπηρετούνται οι επιβάτες
Έντονη διαμαρτυρία από τον Βασίλη Κικίλια για τη στοχοποίηση της ελληνικής ναυτιλίας
Η δεισιδαιμονία γύρω από τη συγκεκριμένη ημερομηνία είναι σχετικά πρόσφατη στη δυτική κουλτούρα
Δρομολόγια μέχρι το ΣΕΦ ή την Αγία Τριάδα Πειραιά σε συγκεκριμένες ώρες λόγω κατεδαφίσεων και αγώνα δρόμου
Η άνοδος των καυσίμων λόγω γεωπολιτικών εξελίξεων πιέζει τα εισιτήρια, με όλα τα σενάρια ανοικτά
Το ιστορικό του έργου και οι δύο βλάβες του αγωγού - Το νησί συνεχίζει να αντιμετωπίζει προβλήματα με το πόσιμο νερό
Πιλοτική εφαρμογή στον αυτοκινητόδρομο Πάτρα – Πύργος με ηλεκτρονικό πομποδέκτη και χιλιομετρική χρέωση
Ο μετεωρολόγος επισημαίνει πάντως ότι προς το παρόν δεν διαφαίνεται κάποιο ακραίο καιρικό φαινόμενο
Η εισαγωγή θα γίνει μέσω γραπτής δοκιμασίας γνώσεων και δεξιοτήτων
Μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο αλλά υπέκυψε στα τραύματά του
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Καλλιτέχνες και φίλοι βρέθηκαν στο Κοιμητήριο Βούλας
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Τι ισχύει για πτήσεις προς το Τελ Αβίβ
Ποιες περιοχές θα αφορούν
Δείτε τον χάρτη με τα κόκκινα σημεία
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.