- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού: Πού θα χτυπήσει ο «Γηρυόνης»
Θα επηρεαστεί ολόκληρη η χώρα, συμπεριλαμβανομένης της Αττικής
Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού. Πού θα χτυπήσει ο «Γηρυόνης» με θυελλώδεις ανέμους, συνεχείς βροχοπτώσεις και χαλάζι.
Κακοκαιρία προβλέπεται από το απόγευμα της Κυριακής (24-11-2019) και από τα δυτικά, η οποία κατά τη διάρκεια της Δευτέρας (25-11-2019) θα επηρεάσει σχεδόν όλη τη χώρα, σύμφωνα με έκτακτο δελτίο επιδείνωσης του καιρού που εξέδωσε η ΕΜΥ.
Κύρια χαρακτηριστικά της κακαιρίας με την κωδική ονομασία «Γηρυόνης» θα είναι οι ισχυρές βροχές και καταιγίδες που κατά τόπους θα συνοδεύονται από χαλαζοπτώσεις και οι θυελλώδεις νότιοι άνεμοι.
Α. Πιο αναλυτικά, ισχυρές βροχές και καταιγίδες θα επηρεάσουν:
1. ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ (24-11-2019) Από τις απογευματινές ώρες τα νησιά του Ιονίου, την Ήπειρο, τη δυτική Στερεά, την Πελοπόννησο και από το βράδυ την ανατολική Στερεά (συμπεριλαμβανομένης της Αττικής), την Εύβοια και πιθανώς από τη νύχτα τη Θεσσαλία.
2. ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ (25-11-2019)
α. Μέχρι τις πρωινές ώρες τα νησιά του Ιονίου, τη δυτική Στερεά, τη δυτική Πελοπόννησο και πιθανώς την Ήπειρο.
β. Μέχρι το μεσημέρι την ανατολική Πελοπόννησο, την ανατολική Στερεά, την Εύβοια, την Κρήτη, μέχρι αργά το απόγευμα τη Θεσσαλία, τις Σποράδες, τις Κυκλάδες και έως τις βραδινές ώρες τη Μακεδονία (κυρίως τη δυτική και την κεντρική).
γ. Σταδιακά από τις πρωινές ώρες τα νησιά του βορείου και ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα.
3. ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ (26-11-2019)
α. Τις πρώτες πρωινές ώρες τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και μέχρι το μεσημέρι τα Δωδεκάνησα.
β. Από τις μεσημβρινές ώρες την Κρήτη, πιθανώς τις Κυκλάδες και βαθμιαία από το απογεύμα εκ νέου τα Δωδεκάνησα.
Β. Ειδικότερα για την Αττική ισχυρές βροχές και καταιγίδες αναμένονται από τις βραδινές ώρες της Κυριακής (24-11-2019) μέχρι τις πρωινές ώρες της Δευτέρας (25-11-2019).
Γ. Πολύ θυελλώδεις νότιοι άνεμοι εντάσεως 8 με 9 μποφόρ θα πνέουν την Κυριακή (24-11-2019) στα δυτικά και τη Δευτέρα (25-11-2019) στο Αιγαίο. Πιθανώς στο Ιόνιο έως και τις βραδινές ώρες της Κυριακής(24-11-2019) να φτάσουν πρόσκαιρα τα 10 μποφόρ.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Ξεκινά η ενεργειακή αναβάθμιση - Έργο 6,26 εκατ. ευρώ αλλάζει ριζικά το κτίριο
Πού θα είναι έντονα τα φαινόμενα - Οι άνεμοι θα είναι θυελλώδεις
Αναλυτικές οδηγίες από τη Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας
Αναλυτική πρόγνωση για τον καιρό των επόμενων 48 ωρών
Τι ισχύει για την ειδική άδεια κυκλοφορίας
Τα πλάνα που είδαν το φως της δημοσιότητας
Οι περιοχές που θα βρεθούν στο επίκεντρο ισχυρών βροχών και καταιγίδων
Τι δείχνουν τα επιστημονικά δεδομένα
67 δήμοι χωρίς τραπεζικό κατάστημα - 1,3 εκατ. πολίτες απέχουν πάνω από 5 χλμ από ΑΤΜ
Τι δήλωσε στις τηλεοπτικές κάμερες
Οι κατηγορίες που αντιμετωπίζει
Ποιες περιοχές θα επηρεαστούν περισσότερο
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Πού εντοπίζονται καθυστερήσεις στους κεντρικούς οδικούς άξονες του λεκανοπεδίου
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.