- CITY GUIDE
- PODCAST
-
10°
Έπιασαν τα μέλη σπείρας που «χτυπούσαν» πρατήρια στην Αττική
Οι δράστες λήστευαν και ηλικιωμένους που κυκλοφορούσαν πεζή σε ερημικούς δρόμους
Χειροπέδες σε μέλη σπείρας που λήστευαν υπαλλήλους βενζινάδικων και ηλικιωμένους σε ερημικούς δρόμους.
Στην εξάρθρωση σπείρας (με τρία μέλη) που διέπραττε ληστείες σε βάρος πεζών και «χτυπούσε» σε πρατήρια υγρών καυσίμων κατά τη διάρκεια της νύχτας, προχώρησε η Υποδιεύθυνση Βορειοανατολικής Αττικής. Η συμμορία βρίσκεται πίσω από ληστείες σε διάφορες περιοχές της Αττικής. Οι συλλήψεις έγιναν στην περιοχή των Αχαρνών.
Προηγήθηκε καταδίωξη. Αστυνομικοί πέρασαν χειροπέδες σε έναν 23χρονο, έναν 21χρονο και έναν 17χρονο. Κατηγορούνται για τα αδικήματα της ληστείας, της κλοπής, της φθοράς ξένης ιδιοκτησίας, της βίας κατά υπαλλήλων κατ' εξακολούθηση, της σύστασης συμμορίας και παραβάσεων του Κ.Ο.Κ.
Πώς δρούσαν
Μόλις έπεφτε ο ήλιος, τα μέλη της σπείρας έθεταν σε εφαρμογή το σχέδιό τους. Με τη χρήση κλεμμένων οχημάτων εντόπιζαν διανυκτερεύοντα πρατήρια υγρών καυσίμων ή αναζητούσαν πεζούς σε ερημικούς δρόμους. Με τη χρήση όπλων ακινητοποιούσαν τους υπαλλήλους ή τα θύματά τους στον δρόμο και αφαιρούσαν χρήματα και προσωπικά αντικείμενα. Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε σε κλεμμένο όχημα, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν διαρρηκτικά εργαλεία, φακός, γάντια και περιλαίμια.
Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών, ενώ εξετάζεται η συμμετοχή τους και σε άλλα παρόμοια αδικήματα.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Μικρή πτώση θερμοκρασίας - Αναλυτική πρόγνωση από το meteo και την ΕΜΥ
Πρόκειται για πολύ δύσκολη μεταφορά διότι απαιτείται ειδικός εξοπλισμός
Η αστυνομία προχώρησε σε μία προσαγωγή υπόπτου
Όπως εξηγεί, ένιωσε την ανάγκη να μιλήσει ανοιχτά
Το συγκεκριμένο τμήμα είχε διακοπεί από τις 11 το πρωί
Ξεκίνησε έρευνα για τις συνθήκες του συμβάντος
Νέος νόμος φέρνει ψηφιακό σύστημα καταγραφής παραβάσεων - Στόχος η πρόληψη τροχαίων
Αναλυτικά οι διακοπές κυκλοφορίας σε βασικές οδούς της πρωτεύουσας την Κυριακή το πρωί
Η πρόγνωση για την Κυριακή 7 Δεκεμβρίου από το meteo και την ΕΜΥ
Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης διασώθηκαν δύο άνθρωποι
Έχουν γίνει ήδη δεκάδες προσαγωγές
Οι σταθμοί του μετρό «Σύνταγμα» και «Πανεπιστήμιο» έχουν κλείσει από τις 17:00
Αυτό προκύπτει από την ετήσια έρευνα του περιοδικού International Living
Τι ακολουθεί μετά τον Byron
Λόγω των πλημμυρικών φαινομένων
Παράλληλα, στη Βοιωτία, ο κόμβος της Θήβας παραμένει κλειστός από χθες
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.