- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Τραγωδία στην Κατερίνη: Σήμερα η κηδεία μητέρας και κόρης
Οι δύο γυναίκες πέθαναν ακαριαία, σύμφωνα με το ιατροδικαστικό πόρισμα
Σήμερα, το πρωί, στην Κατερίνη θα τελεστεί η κηδεία της 17χρονης και της 45χρονης μητέρας της. Τραγικές φιγούρες ο πατέρας και οι δύο αδελφές.
Το «τελευταίο αντίο» θα πουν σήμερα το πρωί συγγενείς και φίλοι στην 17χρονη Μαρία-Ιωάννα Δεληγιάννη και στη μητέρα της Σβέτα, οι οποίες βρέθηκαν την Κυριακή, 9 ημέρες μετά την εξαφάνισή τους, νεκρές σε χαράδρα 120 μέτρων.
Η εξόδιος ακολουθία θα τελεστεί από τον Ιερό Αγίας Άννας στην πόλη όπου ζούσαν, την Κατερίνη.
Τραγικές φιγούρες ο πατέρας και σύζυγος και οι δυο κόρες και αδερφές της άτυχης μητέρας και κόρης, οι οποίοι είναι σοκαρισμένοι με αυτή την τραγική κατάληξη .
Μητέρα και κόρη εξαφανίστηκαν στις 8 Νοεμβρίου, ημέρα κατά την οποία βρήκαν ακαριαίο θάνατο όταν το όχημά τους έπεσε σε χαράδρα, καθώς σύμφωνα με το ιατροδικασικό πόρισμα είχαν βαριές και πολλαπλές κακώσεις σε κεφάλι και θώρακα.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Πώς έφτασαν στα ίχνη τους οι Αρχές
Οι εικόνες του συρμού έγιναν viral μέσα σε λίγες ώρες
Τι δήλωσαν επιβάτες του αεροσκάφους
Υπόθεση κατασκοπείας στη Σούδα: Τι έχουμε μάθει μέχρι σήμερα για το δίκτυο ιρανικής κατασκοπείας στην Ελλάδα από Αζέρους πράκτορες «χαμηλής και μεσαίας στρατολόγησης».
Βανδαλίστηκε από αγνώστους όταν δημοσιοποιήθηκαν οι φωτογραφίες-ντοκουμέντα σε δημοπρασία
Το σακίδιο επιβίωσης για τα τρία πρώτα 24ωρα
Τι αφορά η κινητοποίηση
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Ο χάρτης που δείχνει τους κεντρικούς οδικούς άξονες που αντιμετωπίζουν προβλήματα
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Οι κατηγορίες που αντιμετωπίζουν
Το φαινόμενο αποδίδεται στην παρουσία βαρομετρικού χαμηλού στο Μαρόκο και την Αλγερία
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.