- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Συλλήψεις Κούρδων «ειδικού ενδιαφέροντος» στο Παλαιό Φάληρο
Κρατούν το στόμα τους κλειστό και δεν συνεργάζονται με τις Αρχές
Περίεργη σύλληψη Κούρδων «ειδικού ενδιαφέροντος» στο Παλαιό Φάληρο. Χαρακτηρισμένοι από την Τουρκική Interpol. Δεν συνεργάζονται με τις Αρχές.
Μια περίεργη υπόθεση, με πρωταγωνιστές δύο Κούρδους που συνελήφθησαν το βράδυ της Τετάρτης στο Παλαιό Φάληρο, εξετάζει η ΕΛ.ΑΣ.
Δύο Κούρδοι που ήταν χαρακτηρισμένοι από την τουρκική Interpol ως άτομα «ειδικού ενδιαφέροντος» συνελήφθησαν από την Αστυνομία το απόγευμα της Τετάρτης στο Παλαιό Φάληρο.
Οι δύο άνδρες, που ήταν χαρακτηρισμένοι από την τουρκική Interpol ως άτομα «ειδικού ενδιαφέροντος», εντοπίστηκαν από μοτοσικλετιστές της ομάδας ΔΙ.ΑΣ να κινούνται ύποπτα στη λεωφόρο Ποσειδώνος. Τότε τους πλησίασαν, για να τους ελέγξουν. Όμως, όταν τους ζήτησαν τα χαρτιά τους, αντέδρασαν και επιχείρησαν να διαφύγουν, χωρίς όμως αποτέλεσμα. Έτσι, οδηγήθηκαν στο Α.Τ Παλαιού Φαλήρου.
Εκεί, αρνήθηκαν τη δακτυλοσκόπηση και έκαναν φασαρία, ενώ οι πληροφορίες λένε ότι προκάλεσαν φθορές στα γραφεία του τμηματος. Κατά τον έλεγχο στα τερματικά, οι αστυνομικοί είδαν την ένδειξη «ειδικός έλεγχος» -κάτι που εμφανίζεται στην περίπτωση όπου πρόκειται για πρόσωπα ειδικού ενδιαφέροντος. Δηλαδή, άτομα τα οποία ελέγχονται από την Αντιτρομοκρατική ή την ΕΥΠ. Οι ίδιες πληροφορίες λένε ότι οι δύο Κούρδοι κράτησαν το στόμα τους κλειστό.
Τελικά, σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για αντίσταση κατά της αρχής, άρνηση δακτυλοσκόπησης και απόπειρα φθοράς δημόσιας περιουσίας. Όλα τα αδικήματα αφορούν στη στάση που κράτησαν εντός του Τμήματος απέναντι στους αστυνομικούς.
Σήμερα Πέμπτη, οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα, ο οποίος όρισε τακτική δικάσιμο για τις 19 Νοεμβρίου 2019. Μέχρι τότε οι δύο άντρες θα είναι ελεύθεροι.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Eίχε προσβληθεί από μηνιγγίτιδα
Επιχείρηση του Λιμενικού με 38 άτομα στα ανοιχτά των Καλών Λιμένων
Πώς έφτασαν στα ίχνη τους οι Αρχές
Οι εικόνες του συρμού έγιναν viral μέσα σε λίγες ώρες
Τι δήλωσαν επιβάτες του αεροσκάφους
Υπόθεση κατασκοπείας στη Σούδα: Τι έχουμε μάθει μέχρι σήμερα για το δίκτυο ιρανικής κατασκοπείας στην Ελλάδα από Αζέρους πράκτορες «χαμηλής και μεσαίας στρατολόγησης».
Βανδαλίστηκε από αγνώστους όταν δημοσιοποιήθηκαν οι φωτογραφίες-ντοκουμέντα σε δημοπρασία
Το σακίδιο επιβίωσης για τα τρία πρώτα 24ωρα
Τι αφορά η κινητοποίηση
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Ο χάρτης που δείχνει τους κεντρικούς οδικούς άξονες που αντιμετωπίζουν προβλήματα
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Οι κατηγορίες που αντιμετωπίζουν
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.