Ελλαδα

Έγκλημα στα Μέγαρα - Σύζυγος δράστη: Συχνά γινόταν βίαιος (video)

«Μου έδειξε ένα χαρτί που ανέγραφε ότι πάσχει από κάποια κατάθλιψη»

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Μέγαρα - Σύζυγος κατηγορούμενου

«Συχνά γινόταν βίαιος. Λίγο μετά τον γάμο μας είδα τον άντρα μου να αλλάζει» είπε η σύζυγος του καθ' ομολογίαν δράστη στα Μέγαρα.

Στην κάμερα του Star μίλησε η σύζυγος του καθ’ ομολογίαν δράστη στα Μέγαρα. «Λίγο μετά τον γάμο μας είδα τον άντρα μου να αλλάζει και διαπίστωσα ότι έπαιρνε κάποια φάρμακα, τα οποία συνήθως δίνονται σε άτομα που πάσχουν από ψυχολογικά προβλήματα», τονίζει, ενώ πριν από λίγες ημέρες και φίλος της οικογένειας του κατηγορούμενου δήλωσε ότι ο άντρας φαινόταν να πάσχει από μανιοκατάθλιψη.

«Μου έδειξε ένα χαρτί που ανέγραφε ότι πάσχει από κάποια κατάθλιψη. Πήγε σε ψυχίατρο, του έδωσε κάποια φάρμακα και φαινόταν καλά. Άλλαξε όμως και πάλι και φαινόταν σαν να μην έχει σχέση με την πραγματικότητα, ενώ συχνά γινόταν βίαιος και απειλούσε μάλιστα και εμένα ότι θα με χτυπούσε», συμπληρώνει η σύζυγος του άντρα που μπήκε στο σπίτι του κουνιάδου του και άρχισε να πυροβολεί με αποτέλεσμα να τον σκοτώσει.

Η σύζυγος του κατηγορούμενου, διαπιστώνοντας το πρόβλημα που αντιμετώπιζε ο τελευταίος, πήρε το παιδί της και έφυγε από το σπίτι για να μην κινδυνεύσουν, όπως αποκαλύπτει ρεπορτάζ του STAR.

Οι απειλές, ωστόσο, συνεχίστηκαν σύμφωνα με φίλο της οικογένειας.

Υπενθυμίζεται ότι αύριο, Τρίτη 5 Νοεμβρίου απολογείται ενώπιον της δικαιοσύνης ο κατηγορούμενος για το άγριο έγκλημα στα Μέγαρα.

Ο σωφρονιστικός υπάλληλος, ο οποίος το βράδυ της Πέμπτης εισέβαλε στο σπίτι του κουνιάδου του και πυροβόλησε εν ψυχρώ και σκότωσε τον άτυχο άνδρα ενώ τραυμάτισε σοβαρά  τη σύζυγο του οδηγήθηκε στον εισαγγελέα.

Εναντίον του κατηγορούμενου ασκήθηκε ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση, απόπειρα ανθρωποκτονίας, παράνομη οπλοκατοχή, οπλοφορία και οπλοχρησία ενώ ζήτησε και έλαβε από τον ανακριτή προθεσμία για την ερχόμενη Τρίτη προκειμένου να προετοιμάσει την υπεράσπισή του.

Αμέσως μετά το έγκλημα ο κατηγορούμενος τράπηκε σε φυγή με την αστυνομία να εξαπολύει ανθρωποκυνηγητό για τη σύλληψη του. Ωστόσο, λίγες ώρες αργότερα εμφανίστηκε στην αστυνομική υποδιεύθυνση Δυτικής Αττικής και παραδόθηκε.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ