Ελλαδα

Φερόμενος ως δράστης στα Μέγαρα: Με μείωνε η σύζυγός μου

«Θεωρούσα πως είμαι ένα τίποτα. Με έκανε να νιώθω ασήμαντο»

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
drastis-megara.jpg
Φερόμενος ως δράστης στα Μέγαρα © INTIME NEWS / ΖΑΧΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

«Με μείωνε η σύζυγός μου. Θεωρούσα πως είμαι ένα τίποτα. Με έκανε να νιώθω ασήμαντο» ισχυρίστηκε ο καθ' ομολογίαν δράστης του εγκλήματος στα Μέγαρα.

Τον ισχυρισμό πως η εν διαστάσει σύζυγός του τον μείωνε συνεχώς, κάνοντάς τον να νιώθει ασήμαντος κι «ένα τίποτα» προέβαλε ο καθ’ ομολογίαν δράστης της οικογενειακής τραγωδίας στα Μέγαρα.

Όπως ισχυρίστηκε, σύμφωνα με το Star Channel, από την αρχή του γάμου του με την αδερφή του θύματος αντιμετώπισε μια μειωτική συμπεριφορά λόγω της χαμηλής, όπως του έλεγαν, κοινωνικής θέσης. «Πολλές φορές υπήρχαν και λεκτικές επιθέσεις σε βάρος μου» ισχυρίστηκε. «Η σύζυγός μου δεν μου επέτρεπε να συναναστρέφομαι με τους φίλους μου. Δε δίσταζε να μου λέει ότι “θα σε φέρω στα μέτρα μου και θα σε κάνω ό,τι θέλω εγώ”. Αισθανόμουν άχρηστος και ασήμαντος», είπε.

Ο 50 χρονος σωφρονστικός υπάλληλος ο οποίος κρίθηκε προφυλακιστέος το μεσημέρι για τη δολοφονία του 48χρονου κουνιάδου του και τον τραυματισμό της 43χρονης συζύγου του θύμταος, φέρεται να ότι τη μοιραία Πέμπτη πήγε πρώτα στο σπίτι της εν διαστάσει συζύγου του, αποχαιρέτισε το παιδί του, με σκοπό στη συνέχεια να αυτοκτονήσει κι όχι να σκοτώσει τον κουνιάδο του. Η απολογία του κατηγορούμενου στον τρίτο τακτικό ανακριτή κράτησε μιάμιση ώρα. Προφυλακίστηκε αλλά δεν θυμόταν να πει πως σκότωσε τον κουνιάδο του και τραυμάτισε τη σύζυγό του. Όπως είπε, προμηθεύτηκε το όπλο από αλλοδαπό στην Ομόνοια, με σκοπό να αυτοκτονήσει, όχι να σκοτώσει. «Γι’ αυτό και πήγα στο σπίτι της συζύγου μου για να αποχαιρετήσω το παιδί μου. Από εκεί και πέρα δε θυμάμαι τίποτα», είπε.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ