Ελλαδα

Τροχαίο στη Πεντέλη: «Τύλιξα τον 14χρονο με μια κουβέρτα», λέει μάρτυρας

«Το παιδί είχε ανοιχτά τα μάτια, έτρεμε, είχε σπασμούς»

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
ekav
ΕΚΑΒ © INTIME NEWS/ΑΡΧΕΙΟΥ

Τις πρώτες στιγμές μετά το σοβαρό τροχαίο με θύμα έναν 14χρονο στη Νέα Πεντέλη περιγράφει αυτόπτης μάρτυρας.

«Άκουσα ένα δυνατό χτύπημα. Κατέβηκα και είδα χτυπημένο το παιδί στην άσφαλτο. Δίπλα του ήταν μια παρέα παιδιών 13-14 ετών που προσπαθούσαν να καταλάβουν τι συνέβη στον φίλο τους». Με αυτά τα λόγια περιέγραψε μιλώντας στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα» όσα συνέβησαν λίγες στιγμές μετά το τροχαίο με θύμα έναν 14χρονο στη Νέα Πεντέλη αυτόπτης μάρτυρας.

Όπως εξήγησε ο ίδιος στο σημείο «επικρατούσε πανικός». «Τύλιξα τον 14χρονο με μια κουβέρτα μέχρι να έρθει το ΕΚΑΒ. Το παιδί είχε ανοιχτά τα μάτια, έτρεμε, είχε σπασμούς και δεν μιλούσε» πρόσθεσε ο αυτόπτης μάρτυρας που φρόντισε το παιδί μαζί με έναν γιατρό.

Ο ίδιος επιβεβαίωσε τις πληροφορίες που θέλουν την οδηγό του οχήματος να τρέχει με μεγάλη ταχύτητα και να προσπερνά αντικανονικά ένα λεωφορείο πριν χτυπήσει τον 14χρονο, ο οποίος νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Νοσοκομείου Παίδων.

Λίγη ώρα αργότερα η 27χρονη γυναίκα εμφανίστηκε αυτοβούλως στην Αστυνομία και παραδέχθηκε ότι εκείνη είχε χτυπήσει και αφήσει αβοήθητο το παιδί. Σχηματίστηκε δικογραφία και με προφορική εντολή Εισαγγελέα αφέθηκε ελεύθερη.

Σημειώνεται ότι η 27χρονη υποβλήθηκε σε αλκοτέστ ενώ της έγινε και αιμοληψία προκειμένου να διαπιστωθεί αν είχε καταναλώσει αλκοόλ η κάποια άλλη ουσία.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ