Ελλαδα

Καταγγελία - Μεταμόρφωση: Καθηγητής με σουγιά απείλησε ότι θα σφάξει μαθητή

Είπε πως έχει πάντα σουγιά γιατί φοβάται τους μαθητές

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
aithousa.jpg
Σχολείο © INTIME NEWS / ΤΟΣΙΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ

Στο 1ο Γυμνάσιο Μεταμόρφωσης, ένας καθηγητής φέρεται να είχε στην κατοχή του σουγιά και να είπε σε μαθητή πως αν εμφανιστεί ξανά στο σχολείο «θα τον σφάξει».

Πρωτοφανές περιστατικό σε σχολείο της Μεταμόρφωσης, καθώς ένας μαθητής προχώρησε σε καταγγελία για απειλή από καθηγητή.

Συγκεκριμένα, στο 1ο Γυμνάσιο Μεταμόρφωσης, ένας καθηγητής φέρεται να είχε στην κατοχή του σουγιά και να  είπε σε μαθητή πως αν εμφανιστεί ξανά στο σχολείο «θα τον σφάξει».

Ο μαθητής πήγε στο σχολείο μαζί με τη μητέρα του προκειμένου να ζητήσει από τον καθηγητή διευκρινίσεις. Τότε, ο καθηγητής επιτέθηκε λεκτικά και στη μητέρα και επανέλαβε την απειλή που είχε εξαπολύσει σε βάρος του παιδιού της.

Η μητέρα κάλεσε την Αστυνομία και όταν έφτασαν στο σχολείο οι αστυνομικοί, η μητέρα ζήτησε να του κάνουν σωματικό έλεγχο. Στον έλεγχο που του έγινε βρέθηκε επάνω του ένας σουγιάς, με αποτέλεσμα να συλληφθεί.

Σύμφωνα πάντα με τα όσα δηλώνει η μητέρα του μαθητή στο Open, ο καθηγητής ισχυρίστηκε ότι «χρόνια το κουβαλάω μαζί μου, όπου διδάσκω, γιατί φοβάμαι τα παιδιά».

Σύμφωνα με το Open, από το 2015 κιόλας, υπήρχαν ανάλογες καταγγελίες για τον συγκεκριμένο καθηγητή και το μόνο που γινόταν ήταν να μετακινείται από σχολείο σε σχολείο

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ