- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Δολοφονία Ζέμπερη: «Έχετε κι άλλα παιδιά να κοιτάξετε»
Αυλαία στη διαμάχη της οικογένειας με τον ιερέα του Β’ Νεκροταφείου Αθηνών
«Τα βρήκε» η μητέρα της Δώρας Ζέμπερη με τον ιερέα του Β’ Νεκροταφείου Αθηνών, όπου δολοφονήθηκε η νεαρή κοπέλα.
Οριστικό τέλος μπήκε στη διαμάχη που είχε ξεσπάσει ανάμεσα στην οικογένεια της άγριας δολοφονημένης Δώρας Ζέμπερης και στον ιερέα του Β΄ Νεκροταφείου Αθηνών, όπου η νεαρή εφοριακός βρήκε τραγικό θάνατο.
Οι δύο πλευρές βρέθηκαν σήμερα στα δικαστήρια, καθώς είχαν ανταλλάξει μηνύσεις. Ο μεν ιερέας κατηγορούσε τη μητέρα, την αδελφή και μια φίλη της Δώρας Ζέμπερη ότι του επιτέθηκαν και του έριξαν σπρέι στα μάτια, ενώ η άλλη πλευρά ότι τις έβρισε και τις χτύπησε.
Τελικά ο ιερέας και η οικογένεια της νεαρής γυναίκας κατάφεραν, σύμφωνα με το Star, να έρθουν σε συμβιβασμό μετά από παρέμβαση της εισαγγελέως της έδρας.
«Το να αναζητάτε ευθύνες γι’ αυτό που σας συνέβη είναι λογικό. Αλλά έχετε και αλλά παιδιά να κοιτάξετε» είπε η εισαγγελέας απευθυνόμενη στη μητέρα της 33χρονης εφοριακού και απευθυνόμενη στον ιερέα ανέφερε χαρακτηριστικά: «Η αγάπη και η συγχώρεση είναι το πρώτο πράγμα που διδάσκει ο Θεός».
Νωρίτερα η μητέρα της Δώρας Ζέμπερη είχε υποστηρίξει πως ο ιερέας ήθελε να της αποσπάσει χρήματα, ενώ η κόρη της τόνισε ότι αναγκάστηκε να του ρίξει σπρέι γιατί επιτέθηκε στη μητέρα της.
«Μας κοίταξε απαξιωτικά. Μας είπε τρελές. Οι παππάδες μπαίνουν μέσα, πίνουν καφέ, κομπολόι παίζουν, γελάνε. Εμείς περιμένουμε τη δικαίωση για την αδελφή μου. Δεν έχει τιμωρηθεί κανείς για ένα έγκλημα που έγινε πέντε το απόγευμα με 14 μαχαιριές. Αυτοί οι άνθρωποι ήταν εκεί και είναι ατιμώρητοι. Εγώ θεωρώ ότι ο παππάς θα μπορούσε να βοηθήσει την αδελφή μου. Είδα ξαφνικά τον παππά να αρπάζει τη μάνα μου από το λαιμό και να μην την αφήνει με τίποτα. Αναγκάστηκα να βγάλω το σπρέι από την τσάντα μου. Στον αέρα ψέκασα για να σταματήσει η συμπλοκή», είπε η νεαρή κοπέλα, η οποία τελικά καταδικάστηκε σε φυλάκιση 20 ημερών, την οποία μετέτρεψαν σε χρηματική προς 2 ευρώ ημερησίως.
Ο ιερέας πάλι υποστήριξε πως ειπώθηκαν πολλά ψέματα, τονίζοντας ότι δεν επιτέθηκε σε κανέναν.
«Δεν τις έβρισα. Το τρελές το είπα μετά το σπρέι. Είχα χάσει το φως μου εκείνη τη ώρα και το είπα. Μιλούσα πάντα σεβαστικά για τον πόνο τους», είπε.
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Στο σημείο έσπευσαν άμεσα δυνάμεις της Αστυνομίας και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ
Ποιες στάσεις δεν θα εξυπηρετούνται
Πού καταγράφηκαν τα μεγαλύτερα ύψη βροχής
Θεσσαλονίκη: Το Εφετείο έκρινε ότι οι εργασίες έγιναν και δεν αποδείχθηκε ζημία για την Εγνατία Οδό ΑΕ
Πότε οι μαθητές θα επιστρέψουν στα θρανία
Ποια είναι η Κυριακή που πρέπει να πάμε τα ρολόγια μία ώρα μπροστά
Προαναγγέλλουν προσφυγή στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος για συντονισμένο πόλεμο λάσπης
Εκτιμάται ότι καταγράφεται ένας κάθε 15 με 20 λεπτά
Το ελαφρυντικό του σύννομου βίου «αποδεικνύεται πρωτίστως από το λευκό ποινικό μητρώο»
Ο χάρτης που δείχνει τους κεντρικούς οδικούς άξονες που αντιμετωπίζουν προβλήματα
Πού θα κινηθεί ο υδράργυρος
Οι περισσότεροι κατηγορούμενοι ζήτησαν την αναγνώριση ελαφρυντικών
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Όσα πρέπει να γνωρίζουν οι δικαιούχοι
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.