Ελλαδα

Έγκλημα στην Καβάλα: «Τα παιδιά μου είδαν το διπλό φονικό»

Συγκλονίζει η σύζυγος του 42χρονου θύματος, που έπεσε νεκρός από πυροβολισμούς μαζί με τη μητέρα του

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
egklima-kavala.jpg
Το σημείο όπου σημειώθηκε το φονικό στην Ποντιάδα Χρυσούπολης Καβάλας © INTIMENEWS / ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ

Έγκλημα στην Καβάλα: «Τα παιδιά μου είδαν το διπλό φονικό». Συγκλονίζει η σύζυγος του θύματος που έπεσε νεκρός από πυροβολισμούς μαζί με τη μητέρα του

Συγκλονίζει η μαρτυρία της συζύγου του 42χρονου, ο οποίος έπεσε νεκρός μαζί με τη μητέρα στην Ποντιάδα στη Χρυσούπολη Καβάλας, όταν ο γείτονάς τους πυροβόλησε εναντίον τους κατά τη διάρκεια καβγά.

Η ίδια ήταν μπροστά στο διπλό φονικό και περιέγραψε καρέ-καρέ πώς συνέβη το έγκλημα, όπως αποκάλυψε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star. «Την ώρα που η πεθερά μου έβγαζε τα σκουπίδια, ο κατηγορούμενος έβγαλε μία κραυγή κοροϊδεύοντάς την επιδεικτικά και εσκεμμένα . Ο άνδρας μου πήδηξε τον φράχτη και ζήτησε από τον Π. με ήρεμο τόνο να σταματήσει όλη αυτή η συμπεριφορά σε βάρος της οικογένειας μας. Η πεθερά μου αντιδίκησε με τη μητέρα του δράστη, η οποία και χτύπησε την πεθερά μου με μία σφουγγαρίστρα στο κεφάλι. Η πεθερά μου πήγε να καλέσει την αστυνομία, ο Π… είπε και αυτός ότι θα καλέσει αστυνομία και βγήκε με μια καραμπίνα. Σκότωσε τον άνδρα μου, γύρισε σε μένα και στη συνέχεια στη πεθερά μου. Φώναξε κ@ρ@@@α και την πυροβόλησε. Τα ανήλικα παιδιά μου είδαν όλη τη σκηνή της δολοφονίας από το μπαλκόνι του σπιτιού μας».

Κατά την απολογία του στον ανακριτή, η οποία διήρκεσε πάνω από τρεις ώρες, ο κατηγορούμενος εμφανίστηκε μετανιωμένος για την πράξη του. «Εύχομαι να μην είχε συμβεί τίποτα» φαίνεται να είπε στον ανακριτή, ζητώντας συγγνώμη από την οικογένεια των θυμάτων του. Μετά την απολογία του, ο 42χρονος πήρε το δρόμο προς τις φυλακές, καθώς με τη σύμφωνη γνωμοδότηση του εισαγγελέα, κρίθηκε προσωρινά κρατούμενος. Στο μεταξύ, η οικογένεια των θυμάτων δήλωσε παράσταση πολιτικής αγωγής και ήδη ο συνήγορός τους ζήτησε στο πλαίσιο της εν εξελίξει ανάκρισης να εξεταστούν πέντε μάρτυρες, όλοι γείτονες θυμάτων και θύτη.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ