- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
«Δεν τους σκότωσα για το πάρκινγκ, αλλά για τη μάνα μου» (video)
«Τους έφαγα και τους δύο, πάω αστυνομία» είπε ο φερόμενος ως δράστης του διπλού φονικού στην Καβάλα
«Δεν τους σκότωσα για το πάρκινγκ, αλλά για τη μάνα μου. Τους έφαγα και τους δύο, πάω αστυνομία» υποστηρίζει ο φερόμενος ως ο δράστης της Καβάλας.
Προθεσμία για να απολογηθεί θα ζητήσει ο φερόμενος ως δράστης του διπλού φονικού στην Ποντιάδα Χρυσούπολης στην Καβάλα.
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του proininews.gr, ισχυρίζεται ότι αντέδρασε όταν –όπως λέει- απρόκλητα δέχθηκε επίθεση από τα θύματα η μητέρα του.
Η πλευρά του δράστη διαψεύδει τα περί διαφωνίας για μια θέση στάθμευσης. Δεν υπάρχει ως τώρα συγκεκριμένη εξήγηση για το τι προκάλεσε το περιστατικό. Άρα εξετάζονται όλα τα ενδεχόμενα. Κάτοικοι της περιοχής λένε ότι πρόκειται για δύο οικογένειες, τα σπίτια των οποίων είναι το ένα δίπλα στο άλλο. Οι διαφωνίες και διαμάχες τους περιγράφονται παλιές και συχνές. Ουδείς περίμενε ότι αυτές μπορούσαν να καταλήξουν όπως κατέληξαν.
Όπως λέει περίοικος στο τοπικό τηλεοπτικό κανάλι Center TV, λίγο μετά το διπλό έγκλημα, ο δράστης μπήκε στο αυτοκίνητό του και σταμάτησε λίγο παρακάτω σε καφετέρια που βρίσκονταν κόσμος.
Εκεί τους είπε: «Έφαγα τους δύο, πάω στην Αστυνομία και θα γυρίσω να φάω κι εσένα»!
«Είχε πρόβλημα το παιδί. Ενοχλούσε όλες τις γυναίκες με λόγια και μορφασμούς. Και τη δικιά μου τη γυναίκα την ενόχλησε» λέει ένας κάτοικος και συνεχίζει: «Σήμερα πανικοβλήθηκαν όλοι και κρύφτηκαν μέσα στα σπίτια, μέχρι να είναι σίγουροι ότι τον πιάσανε. Αυτός παραδόθηκε ο ίδιος. Τους είπε: Τους έφαγα και τους δύο»!
Άλλος γείτονας αναφέρει πως ο 42χρονος φερόμενος ως δράστης είχε ψυχολογικά προβλήματα.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Ποια δικαιολογητικά χρειάζονται
Εκτιμήσεις ότι μπορεί να ξεπεράσει τα επίπεδα του 2018
Eπιχειρούν 80 πυροσβέστες και έξι εναέρια μέσα
Διπλό πύρινο μέτωπο στη Βοιωτία
Ο τραγουδιστής νοσηλευόταν στο «Γεώργιος Γεννηματάς» λόγω οξέως εμφράγματος και ανακοπής καρδιάς
Εστάλη μήνυμα από το 112 για εκκένωση
Οι κάτοικοι εκφράζουν έντονη ανησυχία για τη στατική ασφάλεια των κτιρίων.
Παράλληλα έχουν σταλεί απανωτά μηνύματα 112
«Απομακρυνθείτε προς Ακτή Καραϊσκάκη»
Στο σημείο επιχειρούν δυνάμεις της Πυροσβεστικής
Στις δράσεις συμμετείχαν 321 εθελοντές, 40 στρατιώτες και 2.181 μαθητές και μαθήτριες από 22 σχολεία
Πυκνοί καπνοί καλύπτουν την περιοχή
Ενισχύθηκαν οι πυροσβεστικές δυνάμεις
Ισχυρές δυνάμεις της Πυροσβεστικής στο σημείο
Ενισχύθηκαν οι δυνάμεις - Στη μάχη και εναέρια μέσα
Ο τραγουδιστής πέθανε σε ηλικία 57 ετών μετά από γενναία μάχη δυο ετών
Ποδήλατα, πατίνια και λιγότερα ΙΧ σε μια διαφορετική πρωτεύουσα
Η ενημέρωση της Ελληνικής Οδοντιατρικής Ομοσπονδίας με αφορμή την υπόθεση του 53χρονου ομογενή που νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.