- CITY GUIDE
- PODCAST
-
11°
Τρεις φωτιές σε εξέλιξη: Καίγονται Πρέβεζα-Αντίκυρα-Καλάβρυτα
Καλύτερη η εικόνα σε Βοιωτία και Αχαΐα. Εναέρια μέσα μόνο στην Πρέβεζα
Τρεις φωτιές σε εξέλιξη: Καίγονται Πρέβεζα, Αντίκυρα και Καλάβρυτα. Καλύτερη η εικόνα σε Βοιωτία και Αχαΐα. Εναέρια μέσα μόνο στην Πρέβεζα.
Τρεις πυρκαγιές είναι σε εξέλιξη στη χώρα από χθες σε Ζηρό Πρέβεζας, Αντίκυρα Βοιωτίας και Μουρίκι Καλαβρύτων, με αυτή της Πρέβεζας να είναι η πιο μεγάλη στην οποία η Πυροσβεστική στέλνει και εναέρια μέσα.
Πρέβεζα
Για την κατάσβεση της φωτιάς που ξέσπασε χθες το βράδυ στην περιοχή Νέος Γοργόμυλος – Ανώγειο του δήμου Ζηρού Πρέβεζας επιχειρούν 17 πυροσβέστες με 6 οχήματα και 2 ομάδες πεζοπόρων τμημάτων με 16 πυροσβέστες, ενώ από αέρος με το πρώτο φως της ημέρας συνδράμει κι ένα ελικόπτερο.
#Πυρκαγιά σε δασική έκταση, περιοχή Νέος Γοργόμυλος – Ανώγειο του δήμου Ζηρού Πρέβεζας. Κινητοποιήθηκαν 17 πυροσβέστες με 6 οχήματα και 2 ομάδες πεζοπόρων τμημάτων με 16 πυροσβέστες.
— Πυροσβεστικό Σώμα (@pyrosvestiki) August 25, 2019
Αντίκυρα Βοιωτίας
Καλύτερη είναι η εικόνα που παρουσιάζει το μέτωπο στα Άσπρα Σπίτια Παραλίας Διστόμου στα Αντίκυρα Βοιωτίας σε σχέση με χτες το βράδυ, οπότε και ξέσπασε η πυρκαγιά. Για την κατάσβεση της πυρκαγιάς που καίει χαμηλή βλάστηση, κινητοποιήθηκαν 31 πυροσβέστες με 14 οχήματα, 1 ομάδα πεζοπόρο τμήμα με 7 πυροσβέστες. Σύμφωνα με την Πυροσβεστική Υπηρεσία, πλέον δεν κρίνεται απαραίτητη η συνδρομή εναέριων μέσων.
Καλάβρυτα
Καλύτερη η εικόνα παρουσίαζει και η φωτιά που εκδηλώθηκε χθες το μεσημέρι σε δύσβατο σημείο στο Μουρίκι Καλαβρύτων. Για την κατάσβεσή της έχουν κινητοποιηθεί 20 πυροσβέστες με 9 οχήματα και 3 ομάδες πεζοπόρων τμημάτων με 15 πυροσβέστες, ενώ δεν έχει κριθεί αναγκαία η συνδρομή εναέριων μέσων και σήμερα. Χτες, οι προσπάθειες της Πυροσβεστικής δυσχεραίονταν αφενός από το ανάγλυφο της περιοχής κι αφετέρου από τους ισχυρούς ανέμους.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Eναλλάξ διακοπές κυκλοφορίας σε δεξιά ή αριστερή λωρίδα
Οι βροχές των τελευταίων ημερών αύξησαν σημαντικά τα διαθέσιμα αποθέματα νερού
Δεν κινδυνεύει η ζωή της - Παραμένει στο νοσοκομείο για προληπτικούς λόγους
Καταγγελίες για «πρόχειρα» έργα και μπαζώματα - «Καμία σχέση με πραγματικότητα» απαντά ο ΔΕΔΔΗΕ
Έφυγε από τη ζωή στα 77, αφήνοντας πίσω της μια πολυσυζητημένη δημόσια πορεία
Οι νέες θέσεις Α΄ και Β΄ υπαρχηγού και οι γενικοί συντονιστές Βόρειας και Νότιας Ελλάδας
Επιχείρηση της Συνοριακής Φύλαξης Σουφλίου σε επαρχιακή οδό - Πώς προσπάθησαν να αποφύγουν τους ελέγχους
Άνοδος της θερμοκρασίας και νότιοι άνεμοι έως 5 μποφόρ - Ποιες περιοχές θα επηρεαστούν από τις πρωινές ώρες
Καταρρίφθηκε το ρεκόρ ημερήσιου ύψους βροχής σε πολλές περιοχές της Αττικής
Το έργο αναμένεται να παρουσιαστεί στην εκπαιδευτική κοινότητα και το ευρύ κοινό
Την τελευταία του πνοή άφησε το βράδυ της Πέμπτης (22/1) ο Σπύρος Καρατζαφέρης
Βροχές, καταιγίδες και θυελλώδεις νοτιάδες έως 9 μποφόρ
Νέα πρωτοβουλία Columbia–ΕΜΠ γεφυρώνει έρευνα και αγορά, επενδύοντας στη νέα γενιά επιστημόνων
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Τα καταστήματα ΟΠΑΠ και PLAY περνούν στην εποχή της Allwyn, με νέο look & feel, διεθνή αέρα και εμπειρίες που κοιτούν μπροστά, χωρίς να αλλάζει τίποτα από όσα αγαπήσαμε
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Αιχμές για συγκάλυψη, σύγκριση με Ισπανία και αναφορές στο πολιτικό εγχείρημα που ετοιμάζει
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.