- CITY GUIDE
- PODCAST
-
13°
Πρόστιμο 100 ευρώ για κάπνισμα σε εργαζόμενη νοσοκομείου
Την εντόπισε το Σώμα Επιθεωρητών Υγείας μετά από καταγγελία
Εργαζόμενη σε νοσοκομείο «πιάστηκε» από ελεγκτές του Σώματος Επιθεωρητών Υγείας να καπνίζει και της επιβλήθηκε πρόστιμο.
Εργαζόμενη σε νοσοκομείο «πιάστηκε» από ελεγκτές του Σώματος Επιθεωρητών Υγείας επειδή κάπνιζε. Στην εργαζόμενη επιβλήθηκε πρόστιμο 100 ευρώ.
Οι έλεγχοι πραγματοποιήθηκαν μετά τις καταγγελίες που έκανε μέσω επιστολής προς το υπουργείο Υγείας, το Σώμα Επιθεωρητών Υπηρεσιών Υγείας, την Περιφέρεια Αττικής, τον Συνήγορο του Πολίτη, την Ελληνική Αντικαρκινική Εταιρεία και άλλους εμπλεκόμενους φορείς ο ακτιβιστής για τα δικαιώματα των ατόμων με ειδικές ανάγκες (ΑμεΑ) και για την προστασία από το παθητικό κάπνισμα, Ανδρέας Μπαρδάκης.
Κατά τη διάρκεια των ελέγχων, λοιπόν, και συγκεκριμένα στις 10:30 το πρωί της 8ης Αυγούστου οι ελεγκτές εντόπισαν εργαζόμενη να καπνίζει σε γραφείο της γραμματείας της Μονάδας Ειδικών Λοιμώξεων.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Αναλυτικά οι ώρες λειτουργίας του «ΔΕΗ Xmas West Park»
Λίγα λεπτά μετά τις 6 το απόγευμα
Τι αναφέρουν οι πληροφορίες
Τι προβλέπει η νομοθεσία για την ανανέωση των αδειών οδήγησης και ποιους αφορά
Αγρότες έχουν εισβάλει στoν αεροδιάδρομο
Ο άνθρωπος που γλίτωσε από το ναυάγιο του «Ηράκλειον» και σκοτώθηκε κατά τη συντριβή του αεροσκάφους
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Ο καιρός των επόμενων ημερών
Ο χάρτης που δείχνει τους κεντρικούς οδικούς άξονες που αντιμετωπίζουν προβλήματα
Άρπαξαν ένα ζευγάρι παπούτσια
Πώς ονομαζόταν το πρώτο ελληνικής κατασκευής τρόλεϊ;
Τι πρέπει να γνωρίζουν οι δικαιούχοι
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.