Ο καιρός σήμερα: Στα ύψη ο υδράργυρος
Αναλυτική πρόγνωση από την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία
Πολύ υψηλές κατά τόπους θερμοκρασίες, ενώ έντονη θα είναι σε αρκετές περιοχές η αίσθηση δυσφορία.
Την Τρίτη 13 Αυγούστου σε ολόκληρη τη χώρα περιμένουμε ηλιοφάνεια και πολύ υψηλές κατά τόπους θερμοκρασίες, ενώ έντονη θα είναι σε αρκετές περιοχές η αίσθηση δυσφορία.
Πολύ υψηλός θα διατηρηθεί ο κίνδυνος εκδήλωσης και εξάπλωσης πυρκαγιάς ιδιαίτερα, στην Ανατολική Στερεά, στην Αττική, στην Εύβοια, στη Βορειοανατολική Πελοπόννησο, στη Θράκη και στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου.
Η θερμοκρασία θα κυμανθεί, στη Δυτική Μακεδονία από 15 έως 35 βαθμούς, στην Κεντρική και Βόρεια Ελλάδα από 17 έως 39, στα δυτικά ηπειρωτικά από 19 έως 40 και τοπικά 41 βαθμούς, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά από 19 έως 36, στα νησιά του Ιονίου από 20 έως 33 βαθμούς και στα νησιωτικά τμήματα του Αιγαίου από 19 έως 34 βαθμούς, ωστόσο στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου οι μέγιστες θα φτάσουν στους 37 βαθμούς, ενώ στις Σποράδες στις Κυκλάδες και στη Βόρεια Κρήτη οι μέγιστες δε θα ξεπεράσουν τους 28 βαθμούς Κελσίου.
Oι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις με εντάσεις έως 7 και τοπικά στη Νότια Εύβοια και στις Κυκλάδες έως 8 μποφόρ. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν από μεταβαλλόμενες διευθύνσεις με εντάσεις έως 4 μποφόρ.
Στην Αττική περιμένουμε ηλιοφάνεια. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις με εντάσεις έως 6 και τοπικά 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία στο κέντρο των Αθηνών θα κυμανθεί από 25 έως 34 βαθμούς, αλλά στα βόρεια και ανατολικά οι μέγιστες θα είναι 2 με 4 βαθμούς χαμηλότερες.
Στη Θεσσαλονίκη αναμένεται ηλιοφάνεια. Οι άνεμοι θα πνέουν από μεταβαλλόμενες διευθύνσεις έως 3 μποφόρ και τις θερμές ώρες της ημέρας νότιοι 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία στο κέντρο της πόλης θα κυμανθεί από 22 έως 34 βαθμούς.
Πηγή: meteo.gr
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Καταρρίφθηκε το ρεκόρ ημερήσιου ύψους βροχής σε πολλές περιοχές της Αττικής
Το έργο αναμένεται να παρουσιαστεί στην εκπαιδευτική κοινότητα και το ευρύ κοινό
Την τελευταία του πνοή άφησε το βράδυ της Πέμπτης (22/1) ο Σπύρος Καρατζαφέρης
Βροχές, καταιγίδες και θυελλώδεις νοτιάδες έως 9 μποφόρ
Νέα πρωτοβουλία Columbia–ΕΜΠ γεφυρώνει έρευνα και αγορά, επενδύοντας στη νέα γενιά επιστημόνων
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Τα καταστήματα ΟΠΑΠ και PLAY περνούν στην εποχή της Allwyn, με νέο look & feel, διεθνή αέρα και εμπειρίες που κοιτούν μπροστά, χωρίς να αλλάζει τίποτα από όσα αγαπήσαμε
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Αιχμές για συγκάλυψη, σύγκριση με Ισπανία και αναφορές στο πολιτικό εγχείρημα που ετοιμάζει
Τα ίχνη της χάθηκαν από χώρο παιδικής προστασίας
Οι δικαστές έδωσαν όνομα, τόπο βάπτισης και όρισαν διατροφή σε υπόθεση διαζευγμένων γονέων
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Δεκάδες κλήσεις για αντλήσεις υδάτων
Δύο σεσημασμένοι κακοποιοί ταυτοποιήθηκαν από τη Δίωξη Εκβιαστών για την επίθεση της 7ης Οκτωβρίου
Οι κατηγορίες που αντιμετωπίζουν
Αυξημένη κίνηση και καθυστερήσεις σε Κηφισό, Κηφισίας, Μεσογείων, Παραλιακή και βασικούς άξονες
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.