Απαγορεύτηκε ο απόπλους του Olympus από τη Σαντορίνη λόγω ρωγμών
Το πλοίο ακινητοποιήθηκε στο λιμάνι της Θήρας, έπειτα από τηλεφωνική καταγγελία
Με άλλα μέσα θα μεταφερθούν στους προορισμούς τους οι 52 επιβάτες του Ε/Γ-Ο/Γ Olympus σημαίας Κύπρου, καθώς στο κήτος του πλοίου διαπιστώθηκαν ρωγμές.
Με άλλα μέσα θα μεταφερθούν στους προορισμούς τους οι 52 επιβάτες του Ε/Γ-Ο/Γ Olympus σημαίας Κύπρου, καθώς στο κήτος του πλοίου διαπιστώθηκαν ρωγμές.
Το πλοίο ακινητοποιήθηκε στο λιμάνι της Θήρας, έπειτα από τηλεφωνική καταγγελία.
Σύμφωνα με το Λιμενικό, εκτελούσε δρομολόγιο από Πειραιά για Μήλο, Θήρα και Ρέθυμνο. Εκτός από τους 52 επιβάτες, από το πλοίο απομακρύνθηκαν οκτώ φορτηγά και δύο ΙΧ αυτοκίνητα.
Το τοπικό κλιμάκιο Επιθεώρησης Πλοίων και ιδιώτης δύτης επιθεώρησαν το πλοίο και διαπιστώθηκε η ύπαρξη ρωγμών και ανοιγμάτων μεγάλου μήκους στον εξωτερικό πυθμένα του διπύθμενου πλοίου.
Αμέσως εκδόθηκε απαγόρευση απόπλου μέχρι να προσκομιστεί βεβαιωτικό αξιοπλοΐας, ενώ όπως διευκρινίστηκε από το Λιμενικό δεν διαπιστώθηκε θαλάσσια ρύπανση, ούτε εισροή υδάτων.
Απόν το ναυτικό τομέα του Ενιαίου Κέντρου Έρευνας και Συντονισμού του Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. έχει ήδη ζητηθεί από την αρμόδια Λιμενική Αρχή να βρίσκονται σε ετοιμότητα πλωτά και χερσαία μέσα, καθώς και τα προσφερόμενα σκάφη, προκειμένου να παράσχουν τη συνδρομή τους σε περίπτωση που το πλοίο μεταπέσει σε κατάσταση κινδύνου. Επίσης εάν απαιτηθεί, θα εφαρμοστεί το τοπικό σχέδιο έκτακτης ανάγκης.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
«Έχεις πολύ μεγάλο μερίδιο, όπως και οι υπόλοιποι καλλιτέχνες που συμμετείχαν τότε»
«Δεν αλλάζει κάτι από τα μέτρα» λέει η κυβέρνηση μετά τη συνάντηση αγροτών με τον πρωθυπουργό
«Καμιά αλλαγή στα μέτρα, θα εξετάσουμε μόνο τεχνικά ζητήματα», δήλωσε ο Κ. Τσιάρας
Στο εδώλιο Μελάς και Ρέππα για απόκρυψη πορίσματος με 48 προβληματικά ΑΦΜ και παράβαση καθήκοντος
Πότε θα εκδηλωθούν τα φαινόμενα
«Ιδιαίτερη προσοχή την Τετάρτη στην Αττική»
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
«Νοσηλεύονται άνθρωποι μεγάλης ηλικίας, με υποκείμενα νοσήματα και ανεμβολίαστοι» σημειώνει η ιατρός
Απειλή για την οικονομία συνολικά το θέμα της στέγης | Έρευνα της διαΝΕΟσις και του ΙΟΒΕ: «Η στέγαση στην Ελλάδα: Τάσεις, προκλήσεις και προοπτικές»
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Παρουσία σύσσωμης της ισπανικής βασιλικής οικογένειας - Δείτε φωτογραφίες
Τι κατηγορίες αντιμετωπίζουν και τι υποστηρίζουν
Ισχυρή άνοδος σε πατέντες και εμπορικά σήματα, με αιχμή ΤΝ, υγεία και πράσινη τεχνολογία
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Συζήτηση για περιβάλλον, ανθρώπινα δικαιώματα και κλιματική αλλαγή με κορυφαίους πανεπιστημιακούς και θεσμικούς παράγοντες
Ανακοινώθηκαν οι ημερομηνίες
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.