- CITY GUIDE
- PODCAST
-
13°
Φυλακές Νιγρίτας: Τι προκάλεσε τη φονική συμπλοκή
Ξυλοκοπήθηκε μέχρι θανάτου ένας 35χρονος - Φρουρούμενος στο νοσοκομείο ο δράστης
Η αφορμή για τον άγριο καβγά στις φυλακές Νιγρίτας που είχε ως αποτέλεσμα ένας 35χρονος να ξυλοκοπηθεί μέχρι θανάτου.
Ένας καβγάς για ασήμαντη αφορμή φαίνεται πως προκάλεσε την φονική συμπλοκή ανάμεσα στους δύο συγκρατούμενους των φυλακών Νιγρίτας Σερρών, κατά την οποία έπεσε νεκρός ένας 35χρονος από τα χέρια 43χρονου. Όπως φέρεται να κατέθεσε προανακριτικά ο ρωσικής καταγωγής δράστης, ο μεταξύ τους διαπληκτισμός ξέσπασε τα ξημερώματα του Σαββάτου, όταν έκανε παρατήρηση στον 35χρονο, υπήκοο Γεωργίας, επειδή έκανε θόρυβο με αποτέλεσμα ο ίδιος να μην μπορεί να κοιμηθεί.
Σύμφωνα με τον ίδιο, η μία κουβέντα έφερε την άλλη και οι δύο άνδρες, που κρατούνταν στο ίδιο κελί, πιάστηκαν στα χέρια, μπροστά στα μάτια τρίτου κρατούμενου. Τα χτυπήματα που προκάλεσε ο 43χρονος στο θύμα του αποδείχθηκαν θανατηφόρα. Δεσμοφύλακες ειδοποίησαν το ΕΚΑΒ, πλήρωμα του οποίου μετέφερε τον 35χρονο στο Κέντρο Υγείας Νιγρίτας, όπου όμως διαπιστώθηκε ο θάνατός του.
Σύμφωνα με την ανακοίνωση της αστυνομίας, έφερε θλαστικές κακώσεις στο κεφάλι και εκχυμώσεις στον λαιμό, ενώ παραγγέλθηκε νεκροψία - νεκροτομή από την αρμόδια Ιατροδικαστική Υπηρεσία.
Αστυνομικές πηγές αναφέρουν ότι ο κατηγορούμενος μεταφέρθηκε με κάταγμα στην σπονδυλική στήλη στο Νοσοκομείο Σερρών όπου κρατείται φρουρούμενος, ενώ εις βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για θανατηφόρα σωματική βλάβη. Η δικογραφία αναμένεται να αποσταλεί στην τοπική εισαγγελία και ο ίδιος θα απολογηθεί όταν το επιτρέψει η κατάσταση της υγείας του.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Τεράστιοι όγκοι νερού από την κακοκαιρία «Byron» έσπασαν τα αναχώματα
Τραυματίστηκε ένας αστυνομικός από ρίψη πέτρας και μεταφέρθηκε στο 424 Στρατιωτικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης
Πότε ξεκινά η επαναλειτουργία της βασικής γραμμής
Αναλυτικά η πρόγνωση του καιρού το Σαββατοκύριακο
Από το μεσημέρι η στάθμη του ποταμού έχει ανέβει δύο μέτρα
Οι σταθμοί αυτοί θα κλείσουν εκ νέου στις 17:00
Γιατροί «στόχευαν» ΑΜΚΑ για εικονικές συνταγογραφήσεις
Υπερχείλισε χείμαρρος στη Φοινικούντα
Βροχοπτώσεις άνω των 40–50 mm/ώρα στην Αττική από την κακοκαιρία Byron
Ισχυρές βροχές και καταιγίδες σε πολλές περιοχές της χώρας
Ομάδα αγροτών προσπάθησε να περάσει τον αστυνομικό κλοιό και να κινηθεί προς το αεροδρόμιο «Μακεδονία»
Τι ζητά ο δήμαρχος από τον Νίκο Χαρδαλιά
Συνεχίζονται οι ισχυρές βροχοπτώσεις - Οδηγίες για ασφάλεια και δικαιώματα
Πού έχει αποκατασταθεί η κυκλοφορία
Δεν μπορούσε να προσεγγίσει Super Puma λόγω των καιρικών συνθηκών
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Επικαιροποιήθηκε το έκτακτο δελτίο της ΕΜΥ
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.