- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Προβλήματα στα εκδοτήρια του ΟΑΣΑ λόγω ζέστης
Που οφείλεται η δυσλειτουργία στην έκδοση εισιτηρίων
Η καταγγελία της ΣΤΑΣΥ για τα προβλήματα στα μηχανήματα έκδοσης ηλεκτρονικών εισιτηρίων.
Προβλήματα στα μηχανήματα έκδοσης ηλεκτρονικών εισιτηρίων προκαλεί η ζέστη που επικρατεί τον τελευταίο καιρό σύμφωνα με καταγγελία των εργαζομένων.
Σύμφωνα με ανακοίνωση σωματείων εργαζομένων στην ΣΤΑΣΥ που δημοσιεύει το athenstransport.gr, τις τελευταίες μέρες έχουν δημιουργηθεί σοβαρά προβλήματα σε πολλούς σταθμούς του δικτύου της ΣΤΑΣΥ λόγω της δυσλειτουργίας της πλειονότητας των μηχανημάτων αυτόματης έκδοσης ηλεκτρονικών εισιτηρίων (ΑΜΕΚ).
Η δυσλειτουργία αυτή οφείλεται σε δύο λόγους κατά τους εργαζόμενους: σε προβληματική παρτίδα εισιτηρίων (εξαιτίας του χαρτιού) που έχει προμηθευτεί ο ΟΑΣΑ και στην υπερθέρμανση, που δημιουργείται από την έκθεση πολλών μηχανημάτων σε υπαίθριους, ανοικτούς χώρους των σταθμών, κυρίως στην γραμμή 1 της ΣΤΑΣΥ.
Σύμφωνα με την Καθημερινή πάντως, η πιθανότερη εκδοχή είναι το πρόβλημα να οφείλεται στο χαρτί με το οποίο είναι εφοδιασμένα τα μηχανήματα και συγκεκριμένα στην πλαστικοποιημένη επίστρωση που καλύπτει το χαρτί, το οποίο ο ΟΑΣΑ προμηθεύεται από τη φινλανδική εταιρεία.
Τα σωματεία καταγγέλλουν πως ο ΟΑΣΑ, που έχει την αποκλειστική ευθύνη παρακολούθησης της λειτουργίας των ΑΜΕΚ έχει αδρανήσει για την αντιμετώπιση των προβλημάτων με αποτέλεσμα να ταλαιπωρείται το επιβατικό κοινό και να δημιουργούνται εντάσεις μεταξύ των επιβατών και των εργαζόμενων στις συγκοινωνίες.
Τέλος, ζητούν την άμεση επίλυση των προβλημάτων διαφορετικά προειδοποιούν πως θα αντιδράσουν δυναμικά για να σταματήσει αυτή η απαράδεκτη κατάσταση μία από της συνέπειες της οποίας είναι η απώλεια εσόδων για την εταιρεία.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Υπό παρακολούθηση από τις 10 Φεβρουαρίου -Φωτογράφιζε τη βάση και είχε εφαρμογή των Φρουρών της Επανάστασης
Έως τις 10 Μαρτίου οι αναστολές από και σε Μέση Ανατολή
Προωθούνται για τον έλεγχο της όρεξης και τη διευκόλυνση της απώλειας βάρους
Ποιες ειδικότητες αναζητούν για πρόσληψη
Ένας εμπνευσμένος δημιουργός που μετέτρεψε το όραμα σε πράξη
Το συγκινητικό «αντίο» της ΄κόρης του, Μαριλένας
Έκλεψε μοτοσικλέτα στο Αντίρριο, εμπλοκή και σε καταστήματα
Πόσο χρόνο χρειάζεται η συναισθηματική μετάβαση από το βαρύ πένθος στην εκστατική χαρά; Ίσως μια στιγμή.
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Δεκάδες ακυρώσεις πτήσεων από το «Ελευθέριος Βενιζέλος» και χιλιάδες παγκοσμίως
«Αυστηρά μέτρα ασφαλείας σε στόχους αμερικανικών συμφερόντων» σημειώνει η εκπρόσωπος της ΕΛ.ΑΣ.
Σε λίγες ημέρες «μπαίνουμε» στη θερινή ώρα
Ο χάρτης που δείχνει τους κεντρικούς οδικούς άξονες που αντιμετωπίζουν προβλήματα
Ποιες είναι οι Μαρία Μπούμπα και Ιωάννα Νεράντζη
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.