Εκλογές: Εκπτώσεις στα εισιτήρια από την ΤΡΑΙΝΟΣΕ
Για ψηφοφόρους και εκπροσώπους της δικαστικής αρχής
'Εκπτωση στις τιμές των εισιτηρίων από την ΤΡΑΙΝΟΣΕ για τους επιβάτες που θα ταξιδέψουν για την άσκηση του εκλογικού τους δικαιώματος.
Εκπτωση 30% στις τιμές των εισιτηρίων προσφέρει στους επιβάτες, που θα ταξιδέψουν για την άσκηση του εκλογικού τους δικαιώματος στις εκλογές της 7ης Ιουλίου, η ΤΡΑΙΝΟΣΕ.
Σύμφωνα με ανακοίνωση της εταιρείας, η έκπτωση παρέχεται στις τιμές των εισιτηρίων για ταξίδι απλής μετάβασης ή μετ' επιστροφής, από τον τόπο διαμονής στον τόπο άσκησης του εκλογικού δικαιώματος.
Η έκπτωση χορηγείται με την επίδειξη της ταυτότητας και βεβαίωση του τόπου άσκησης του εκλογικού δικαιώματος από την επίσημη ιστοσελίδα του Υπουργείου Εσωτερικών.
Επίσης, σύμφωνα με την ΤΡΑΙΝΟΣΕ ΑΕ, έκπτωση 30% επί των κανονικών τιμών των εισιτηρίων θα χορηγείται και στους εκπροσώπους της δικαστικής αρχής καθώς και σε εφόρους και δικαστικούς αντιπροσώπους για εκτέλεση υπηρεσίας, από τον τόπο διαμονής τους στον τόπο άσκησης των καθηκόντων τους, με την επίδειξη της σχετικής απόφασης διορισμού.
Η προαναφερόμενη έκπτωση 30% θα χορηγείται μόνο για την αγορά εισιτηρίων από φυσικά σημεία έκδοσης εισιτηρίων της ΤΡΑΙΝΟΣΕ από τις 27 Ιουνίου και δεν θα ισχύει για εκδόσεις εισιτηρίων μέσω Internet. Η παραπάνω έκπτωση 30% θα παρέχεται αποκλειστικά για ταξίδια που πραγματοποιούνται από 5 έως και τις 9 Ιουλίου 2019.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Πρόκειται για πολύ δύσκολη μεταφορά διότι απαιτείται ειδικός εξοπλισμός
Η αστυνομία προχώρησε σε μία προσαγωγή υπόπτου
Όπως εξηγεί, ένιωσε την ανάγκη να μιλήσει ανοιχτά
Το συγκεκριμένο τμήμα είχε διακοπεί από τις 11 το πρωί
Ξεκίνησε έρευνα για τις συνθήκες του συμβάντος
Νέος νόμος φέρνει ψηφιακό σύστημα καταγραφής παραβάσεων - Στόχος η πρόληψη τροχαίων
Αναλυτικά οι διακοπές κυκλοφορίας σε βασικές οδούς της πρωτεύουσας την Κυριακή το πρωί
Η πρόγνωση για την Κυριακή 7 Δεκεμβρίου από το meteo και την ΕΜΥ
Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης διασώθηκαν δύο άνθρωποι
Έχουν γίνει ήδη δεκάδες προσαγωγές
Οι σταθμοί του μετρό «Σύνταγμα» και «Πανεπιστήμιο» έχουν κλείσει από τις 17:00
Αυτό προκύπτει από την ετήσια έρευνα του περιοδικού International Living
Τι ακολουθεί μετά τον Byron
Λόγω των πλημμυρικών φαινομένων
Παράλληλα, στη Βοιωτία, ο κόμβος της Θήβας παραμένει κλειστός από χθες
Οι επιστήμονες προβλέπουν βροχοπτώσεις έως το απόγευμα - Σε επιφυλακή η Πολιτική Προστασία
Δείτε τον χάρτη του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών με τις υψηλότερες καταγραφές στη χώρα
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.